Фрчкоски веднаш ќе го решел прашањето за името

• Креатор на темата Креатор на темата Marski
  • Време на започнување Време на започнување
Ne rechete dva pati, dosega sekogash sme imale izborni falsifikati, pochnivajkji so "старецот" zakluchno so segashniov shto sega ne java.

Nemoj i spomenatiov da stane pretsedatel po nekoe "chudo", pa da se chudime posle shto "reshenie" ne zadesilo.

Dotichniot treba da se zgazi ko zhaba shleper.
Не заебаваш ? :)
А кој тоа треба да го замени?
И да ме претставуе пред свет?
Она земљорадникот што од километар кога ќе го видиш ко да вика со ставот:
Ја сам сељак ал хочу да живим... :)
Тој треба да ме претставуе?
Тој е маскотата,талисманот на Македонија?

МА ај...
7 кандидати...
и ниедна добитна комбинација.
Кој од кој у.п.м.
Ко на топ листа надреалиста да ги одбрале.
Уствари кога ќе размислам боље...
и таму би имало бољи кандидати.
ГАРАНТ.

А бе, ако тоа суб-марионетката на Гwујо планира КОЊИЧКА ЕДИНИЦА....овој Фрчко и не баш ДА НЕМА ШАНСИ...:)

ја мислам најдобро е да им се заблагодариме и на фрчко и на ѓорѓе (пошто едниот е северен, а другиот е скопјанец) него ај да не зборам во множина и да се кријам зад “ние“, од моја страна им се заблагодарувам и на фрчко и на ѓорѓе и си посакувам да не ги гледам во моја близина, а останатите како си сакаат

Со оглед дека Ѓорѓе има подршка од мене сега, јас нема сеуште да му се заблагодарам, но веројатно до колку стане претседател што е веројатно и забега со своите ставови ќе го снајде полошото од Фрчковски.

Со оглед дека Ѓорѓе има подршка од мене сега, јас нема сеуште да му се заблагодарам, но веројатно до колку стане претседател што е веројатно и забега со своите ставови ќе го снајде полошото од Фрчковски.

Бучковски избега од Струга во 2004, но каде ќе оди тој што ќе го смени името? Народот не е тој од 1995 и сметам дека нема да дозволи такво нешто повторно да се случи.

Бучковски избега од Струга во 2004, но каде ќе оди тој што ќе го смени името? Народот не е тој од 1995 и сметам дека нема да дозволи такво нешто повторно да се случи.

Затоа и му ја давам довребата.

Како би изгледало тоа сликовито?

Мава едно узо.

Мава уште едно узо.

Гледа во саатот на рака кој му е поклон од Атина.

Мава уште едно узо.

Пушта до даска сиртаки.

- Дај мори Доро да потпишам, па да идеме на гиро!

И така Фрчко ќе го реши прашањето веднаш...

:pos2::pos2:Ако го решиме овој проблем со Грција со што ќе се занимаваат нашиве политичари а?Технолошки вишок.

Ако станел претседател Љубомир Фрчкоски веднаш ќе го решел прашањето за името. Кандидатот на опозициските СДСМ и НСДП ќе го прифател предлогот кој во октомври го дадоа меѓународната заедница и Грција, а тоа е едно име за меѓународно употреба што би се заменила референцата ФИРОМ. Фрчковски вели дека Владата ја пропушти шансата кога имала силна меѓународна поддршка проблемот да го затвори уште во ноември - но таа тогаш ги замрзнала преговорите.
:vozbud::vozbud::vozbud:

Не заебаваш ? :)
А кој тоа треба да го замени?
И да ме претставуе пред свет?
Она земљорадникот што од километар кога ќе го видиш ко да вика со ставот:
Ја сам сељак ал хочу да живим... :)
Тој треба да ме претставуе?
Тој е маскотата,талисманот на Македонија?

Chovekot ima shansa i svesen e za toa, samo shto moli Boga da odluchat povisokite instanci dali e toj e onoj vistinskiot.

Drugo, tipot ima stil. Vprochem, koj kupuvashe umetnichki sliki i umetnichki gi prosvetli toa detektivite vo MVR?!

Koj se zanimavashe so ergeli, konjichki trki i sakashe da go vovede poloto kako nacionalen sport vo Makedonija?!

Koj napravi trend od pushenjeto puri vo Makedonija?!

Da ne mu ja ukradeshe idejata krmakot Jane Miljovski, kje se znaeshe deka i leptir mashnite so tregeri bea Frchkova inovacija.

I na krajot, koj drug, sem najgolem fraer, mozhe da raschuka zhena na sred bel den bez nikakvi posledici?

A bre koj mozhe na sopstvena sopruga da i se razderuva so zborovite "Siptarko" - a potoa takvata snimka da ja "snema" vo MVR?!

OK, vozel tochak so shtipka na nogavicata. No nikoj ne e perfekten. Ednostavno neli, nekoi lugje se rodeni da se vo dobtina kombinacija. Nema utka, kaj pipaat - pozlatuvaat. ...

фрчко, бранко, бучко, тито...(и уште мн...) на клада треба да се спалат. Ја уништија Македонија. Тито со сдсм, па со вмро, па пак со сдсм, знае што прави тој? ЗНае ли фрчко какви лајна јаде со тоа што сака компромис, па каков компромис Македонците да прават со смрдливи ѓупци не ми јасно?? Кај е Бране? Кај е бучко со ушите? Се накрадеа пари сеа се кротат. Не ми е јасно кој ке гласа за фрчковски, тој и онака е гаден и одвратен на лик, се осека таа злоба и предавство во него, гомнар! ако има будали нека гласат за него. јас одлучив за никој да е гласам, засеа, мислам дека е најдобро решение, не верувам дека некој маЖ ке се најде меѓу политичарите каков што беше Борис, ама затоа го убија....

Ќе го реши ама после :icon_lol:, ќе треба пластична операција да прави и силикони да си стави и правец Јужна Америка.

А Јолевски,Милошовски и Груевски не?
Нема да горат тие бе, а и клипчето што си го ставил во потписот монтажа е :).

Да како шеќерката што ќе го решеше проблемот со името за 6 месеци како што обеќаваше пред парламентарните избори и виде што ја снајде.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom