Фрази за фаќање девојќи(читај шамар).

• Креатор на темата Креатор на темата BooBojan
  • Време на започнување Време на започнување
Пробајте го ова

0efe409e76ad0d45be888fa7594446d30.jpg

И вадиш коцка и и викаш
-Ако се падни од 1 до 5 да ми го кажеш твоето име.
Би требало да те праша
-А ако се падни 6?
-Ееее тогаш си префрлаш

хахахаха,еднаш еден другар го заебавав со ова,тој стварно и појде на девојката и ја ќареше...сакајте верувајте сакајте не... :)

http://www.youtube.com/watch?v=YJ5QYeJo9xU

Многу сте недопирливи вие македонските девојки. Ништо не пали кај вас, не сакате коли доколку сопствениците незнаат да зборуваат, бла бла...
Зар не зависеше се од пристапот? Може вие ги знаете сиве овие... не мора да значи дека сите ги чуле..

Видеото што го ставив е онака до сите вас... гледајте ги и другите видеа од нив. Некаде има користено и веќе познати интернет фрази и во било какви ситуации. Аа да, сето тоа е наместено. А и плус во Америка е, кај нас сите се доста паметни и интелигентни и не пали тоа.

една странска фраза која рака на срце не ми ни паднало на ум да ја искористам ама за мајтап арна е

сакаш да се еб..е, или да ти се извинам

За секоја девојка има посебен начин , за "лесните" е доволна и една реченица ( пијачка :D ) , ама има и многу горди додици до кои пристапот е забранет а одат со сите други а со тебе не :D , трети кои не одат со никој и се чуваат за прва брачна нок , четврти што ке ти го завртат мозокот и на крај ке останеш со исползен јазик , a иам и фини шо стварно имат желба со некое машко и после машкото изиграва фраер и ттакаа натамуууу :)

sho zaebani stanaa tipkive ., vo posledno vreme samo edno pali., ., ustvari dve:mad:., ., ne i kazhuvash deka vedna6 ke ja opali6., a vtoroto e ala kremenko., ja grba6 za kosa ja vle4ka6 do krevet i i go prai6 keifot., a taa se pravi mutava deka ., aj zhiti se ., nesakala:confused:

Здраво, братучед ми е Слаткар.
Кај 70 % од малолетните пичиња ова ќе упали. :icon_mrgr

И после ја носиш у Палма да ја упознаеш со братучед ти :pos:
И? Ја запознаваш и останува со „братучед ти“ или?
хахахаха. као ти работи?

Пола од фразиве се шамар, другите убиство :D аххахах

Немате идеја како да ќарите девојка?
1.Да те честам сок или да ти ги дадам парите?
5.Немој да бидеш пребирлива…. гледаш, јас не сум!
закон фрази...дефинитивно:D

Excuse me! Are you real... or you are just the woman of my dreams? :D

Јас знам уште 1.

-Да не се викаш Гугл?
- Не зашто?
-Па имаш се што ми треба. :X3:

[quote="BooBojan, post: 4116104"
1.Да те честам сок или да ти ги дадам парите?
5.Немој да бидеш пребирлива…. гледаш, јас не сум[/quote]
на вакви комплимети пичка се добива.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom