Frasier

• Креатор на темата Креатор на темата Old Possum
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе се спанџаат Дафни и Најлс?:) Само тоа ме интересира.

И мене, и мене!:pos2:
Случајно ја загледав и јас, прво кога ќе ја начекав, а сега ако сум дома, ја чекам да почне серијава. Можам да ја ставам на ниво на Френдс и сл. и со еден збор да кажам одлична е!
Ја гледаше ли некој епизодата кога Најлс се преселува во новиот стан и прави демек забава за соседите? Со папагалот? Кога на крај го усрамува пред сите?
Убав но глупав! Убав но глупав! Убав но глупав!:pos2: :pos2: :pos2:

Lele brat mu be abe zlato da si go guskas takov nevin....ej zabegav jas :lud:

dali znae nekoj od kade da gi simnam (nekoj torrent sajt)?
Еве тука ги имаш сите сезони на торент http://www.mininova.org/sub/335
а можеш и преку директни линкови-http://www.warez-bb.org/viewtopic.php?t=605050&highlight=
Само треба да се регистрираш.

Иначе, за Најлс и Дафне... Не сакам да читам споилери, ама мислам дека негде имам прочитано дека ќе бидне нешто меѓу нив :D
Сега сме на петта сезона.

serijata e zakon mn e jaka nekoj epizodi se onaka ok a ima i nekoj da se utepas od smeenje:)

Super si e serijata....
Bas im se dobri situaciite, i se nadevam deka pri krajot nema da zabeguvaat so povtaranje na isti ili slicni situacii, ako se oseti krajot neka dojde!

Јас го гледам Frejzer чат-пат мислам ако го фанам го гледам ако не не го гледам :D

Gi gledam onaka cat-pat ama najzakon im e Edi(kuceto) glavni mangi se so tatko mu na Frejzer

Bravo za temava... gi obozhavam Frasier, na prvo mesto mi se... mislev deka nikoj ne gi gleda u MK... :) ...na vtoro i treto mi se: Only fools and horses i 3rd rock from the Sun...

Kog ake ja fatam serijata ja gleam.Celo leto gledav sega koga moza.

Mnogu sakam da gledam interesno mi e

од телевизија само фрејзер гледам али не секој ден туку во недела после 24 часот ги даваат сите серии :) Лудница се :)

Закон е Frasier, има ептен јаки финти, само на моменти ги повторуваат некои, ама се на се топ е

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom