FPL Draft 2019/20

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Ајмо сериозни деца се бараат за драфт лига, еве го кодот 470067-112224, уште барем 2ца ни требаат, да бидеме 8 души. Драфтот утре попладне во 19:00.

Последно уредено:
Доаѓајте за драфтот тие што не сте таму.

Да јаде гомна тој што го зема Кејн.

upload_2017-8-9_20-48-8.png

Солидно. Нападот ми е ептен ризичен, ама не можев подобро. Голманите и одбраната супер, средниот ред би требало да заврши работа.

Тоа е тоа... задоволен сум од драфтов.
Горе доле составив тим каков што планирав, само место Заха планирав еден од Ериксен/Али кои ми ги земаа пред нос :D

Untitled-1.jpg

pl.jpg

Клупа: Шмајхел, Менди, Холебас и Греј.

Слаб тим, али барем првотимци играчи.[DOUBLEPOST=1502304771][/DOUBLEPOST]
Прегледај го приврзокот 175482

Солидно. Нападот ми е ептен ризичен, ама не можев подобро. Голманите и одбраната супер, средниот ред би требало да заврши работа.

Јас со мојот тим не сум задоволен, но твојот дури и од мојот тим е послаб.

Тоа е тоа... задоволен сум од драфтов.
Горе доле составив тим каков што планирав, само место Заха планирав еден од Ериксен/Али кои ми ги земаа пред нос :D

Супер тим, но ептен лоша одлука да го одбереш Педро во втората или третата рунда беше мислам.

Супер тим, но ептен лоша одлука да го одбереш Педро во втората или третата рунда беше мислам.

Да не беше Педро ќе беше некој од Сити (Силвите, Стерлинг) или Јунајтед (Мики, Мата).
Сите со сомнителна минутажа.

Еден од тие планирав + тројцава од послаби тимови и + Ериксен, но Донев баш пред мене го зема и толку беше :D

Што би бирал ти?

Мене ме ебава нешто глупава фантази, затоа уште неам влезено за драфтот за утре, сега ќе пробам да средам. Кои други ќе доаѓате?

Мене ме ебава нешто глупава фантази, затоа уште неам влезено за драфтот за утре, сега ќе пробам да средам. Кои други ќе доаѓате?
У мојава сеа сме ја, еден другар и Боро Танчев шо појма неам кој е, ама знам дека е од форумов, ваљда драгонски :D

Ако не влези во таа на @bobipp таму се поише души, ама не верувам дека сите се од форумов.

Ја у двеве ќе си останам :D

Screenshot_20170810-001726.png

Не ми е лош составот,само проблем ќе имам првите кола додека се вратат од повреди.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom