Foundation

• Креатор на темата Креатор на темата Riken
  • Време на започнување Време на започнување
Pa pokraj tolku cryosleep, roboti, klonovi, ai i se ostalo, ne bi trebalo da e problem vremenskiot skok i deka ke falat mnogu likovi.

ha, znaev

vtora sezona sum na pola, ja tempirav taman na neizlezeni posledni dve od vtora

ovoj noviot Hober Mallow samo me nervira i taa so se mafta okolu nego, epten se star wars/disney vibe i mi ja ubiva serioznosta no od druga strana world building na najjako serijata

dramata okolu klonovite i Day e uste posochna sezonava

@Io Sono Interista poveli early christmas gift

Finally, some good fucking TV.

Kolku epski poslednite epizodi od vtorata sezona… poslednite tri gi izgledav dva pati.

Kastingot za Day e nesto nepovtorlivo.

Da ne izleze nikoj ne vi kazal…

Denes ko za koincidencija me sopna na aerodrom i spickav 50 strani, prviot chapter do exile-ot na Terminus.

IMG_2404.jpeg

Se opsednav maximum, instant megu omilenite.

Мислев дека ја прекинаа серијата по втората сезона, а уствари имало сега трета. Останува да излезе уште финалната епизода за една недела. До сега стасав до 4та епизода, ми делува доста интересно за сега.

Мислев дека ја прекинаа серијата по втората сезона, а уствари имало сега трета. Останува да излезе уште финалната епизода за една недела. До сега стасав до 4та епизода, ми делува доста интересно за сега.

Да, некни беше претпоследна, у Петок е финалето на сезоната. Мене ми држеше цела сезона внимание, чекав недела за недела епизода. Трета сезона а и цела серија ми го чешкаат тој sci fi itch, бидејќи едно е добро напишана и цело време го зголемуваат scope-oт а друго е квалитетната продукција која потпира тоа што сакаат да го раскажат. Apple сериите си го најдоа местото во светот. Едвај го чекам финалето, Dusk “the consequential” го зголеми влогот, сега the Mule го има крајниот потег. Внатрешниот конфликт на Demerzel беше за мене врвот во сезоната и најинтересно да се следи.

@Io Sono Interista a friendly reminder ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom