Фото хумор и интересни фотки!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
gHOMOwK.png

:pos:

Последно уредено:

Само да ти кажам дека ова е третпат на три страни како ставаш линкови од Фемина кои не се отвараат, кога крадиш слики ставај ги сликите не линковите, или се буниш веќе на кој форум досадуваш докторке

... а ти демек оставаш оригинални слики, не ги „крадиш “ како мене од НЕТ , а тие слики на Фемина се заштитени сопствени постирани? аман бе човеци што ви е?
обично кај заштитени слики после наставката .jpg има и други знаци кои треба да се избришат при поставувањето на сликата за да можи да се отвара.

Или можи да се оди на`` inspect element `` и целиот тој куп од хиероглифи да се најди сликата , се отвора, копира и постира но без тие наставки после jpg

обично кај заштитени слики после наставката .jpg има и други знаци кои треба да се избришат при поставувањето на сликата за да можи да се отвара.
Или можи да се оди на`` inspect element `` и целиот тој куп од хиероглифи да се најди сликата , се отвора, копира и постира но без тие наставки после jpg
аман ...не се замарам со тоа идам само со копи пасте... ако не се гледа има начин да се каже и објасни како што ти го правиш тоа и ти благодарам, а не таа идндивидуа погоре дали е тоа начин? мене ми се гледа и отвара не сум знаела дека за др членови на форумов „ не се гледа“ ... како и да е благодарам @gjoko-mkd еве една смешна фотка за да не бидам оф топик :)

BmrHoksIEAA6XqH.jpg:large

27657137_2080200832264032_730754329924633758_n.jpg
[DOUBLEPOST=1518423387][/DOUBLEPOST]кој не штеди на здравје ќе си плати приватна забарка:cool:
27751687_2080199572264158_7546702039227400108_n.jpg

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom