Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
обично кај заштитени слики после наставката .jpg има и други знаци кои треба да се избришат при поставувањето на сликата за да можи да се отвара.... а ти демек оставаш оригинални слики, не ги „крадиш “ како мене од НЕТ , а тие слики на Фемина се заштитени сопствени постирани? аман бе човеци што ви е?
аман ...не се замарам со тоа идам само со копи пасте... ако не се гледа има начин да се каже и објасни како што ти го правиш тоа и ти благодарам, а не таа идндивидуа погоре дали е тоа начин? мене ми се гледа и отвара не сум знаела дека за др членови на форумов „ не се гледа“ ... како и да е благодарам @gjoko-mkd еве една смешна фотка за да не бидам оф топикобично кај заштитени слики после наставката .jpg има и други знаци кои треба да се избришат при поставувањето на сликата за да можи да се отвара.
Или можи да се оди на`` inspect element `` и целиот тој куп од хиероглифи да се најди сликата , се отвора, копира и постира но без тие наставки после jpg