icerici
No Woman No Cry
Готово, Купен е !! 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со здравје да си го користиш и многу фотографии со него.Готово, Купен е !!![]()
Jac ти кажувам врз основ на интернет тестови и мислења, значи не сум сликал ниту користел ни еден од тие апарати, но од она што видов, прочитав, мојот редослед би бил@Let 3, деновиве ги разгледав двата апарати што ми ги предложи неколку страни поназад, се работеше за Canon sx510 i Nikon s9300, Canonot повеќе ми фаќа око...
Е сега, во тој буџет спаѓаат и Fujifilm sl 300, Olympus xz10 и Nikon L830. Ме интересира твое мислење и за овие апарати. Во Pix plus Fujito и Olympusot ми ги фалат највеќе за тој будџет до кај 15 000 ден, во Анхоч Nikonot L830, па да одберам нешто од нив или сепак да одам на Канонот ?
то е најосновен и можеби најефтин апарат од никон, и резултатите со него се основниNikon COOLPIX L26 Silver
што викате шо апаратче е?![]()
то е најосновен и можеби најефтин апарат од никон, и резултатите со него се основни
Сите апарати во таа категорија патат од слични маки, гледајќи неколку (кои ги има овде) не знам стварно што да ти препорачам, ептен се основновни моделите, но еве на пример за тие пари не е многу подобар (но ни многу полош) FujiFilm FinePix T350До кај 5000 што апаратче би ми понудиле, не барам да вади професионални слики зошто и да сакам нема.. Некоја препорака?
Поопширно малце. Модели да кажеш. Што до колку пари?Nikon или Canon
Што апаратче зема и за колку пари ако не е тајна. Чисто да споредам со цени од тука.Јас кога бирав, немав никакво искуство со дслр...отворете си фликр во неколку прозорчиња и во секое внесете го името на апаратот:::ќе ви најде слики сликани со тој модел:::така отприлика ќе знаете какви слики вади моделот и дали се блиски до тоа што сакате да го постигнете:
Апаратот инаку си го купив од тука за ефтини пари![]()
Поопширно малце. Модели да кажеш. Што до колку пари?