Фото берза [помош при избор на фотоапарат]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
1000ката:) Полесен е од другиот што значи по практичен:) А воедно има и боље опции....мада иста класа се така да што и да земеш нема да утнеш:)

И мене некако повеќе ми натежнуваше накај 1000ката............фала за совет.:salut:

Мала помош ве молам!!!

Се мислам помеѓу два апарати Nikon D40 и Nikon CoolPix P80.
Секој совет би бил добредојден...
Благодарам

Мала помош ве молам!!!

Се мислам помеѓу два апарати Nikon D40 и Nikon CoolPix P80.
Секој совет би бил добредојден...
Благодарам
Што имаш да се мислиш? Смешно е да се мислиш измеѓу DSLR и обично џебно апаратче.....D40та и не му ја мисли :wink:

Што имаш да се мислиш? Смешно е да се мислиш измеѓу DSLR и обично џебно апаратче.....D40та и не му ја мисли :wink:
Се работи сепак за доста пари, па да слушнам некој совет си реков :)

А кој е застапник за никон, неможам никако да најдам ?

Готово се решив утре одам да купам Nikon D40, се надевам дека ќе бидам задоволен :)

Готово се решив утре одам да купам Nikon D40, се надевам дека ќе бидам задоволен :)
Ќе бидеш прво малце збунет:) Доколку не си штракал со SLR апарат

Ништо ич прв контакт ќе ми е, токму зато и сум многуууууууу возбуденннн :vozbud:
Да ти кажам само дека мораш да сликаш преку окцето:) зашо дисплејот служи за преглед на сликите.
Прочитај го упатството внимателно:)

Да ти кажам само дека мораш да сликаш преку окцето:) зашо дисплејот служи за преглед на сликите.
Прочитај го упатството внимателно:)

Абе мене то не ми претставуват никаков проблем, проблемот е во луѓето што ќе мислaт види го овај глуп колкав екран имат а се мачит низ она :D:D:D

Абе мене то не ми претставуват никаков проблем, проблемот е во луѓето што ќе мислaт види го овај глуп колкав екран имат а се мачит низ она :D:D:D

Не најак муабет знајш шо е , ќе те праша некој шо мегапиксели е овој бе и му кажиш 6 и ќе ти речи по ништо нечини џабе ти е голем јас на мобилниот имам 6 :poss:
И ај после разбери се :)

Апаратот е мој, прекрасен е, лесен преубаво лежит на рака немам никакво негативно мислење.
Ќе уплоадирам слики ке ги ставам во соодветна тема за некоја минута..

:vozbud::vozbud:

Дали може да се најде некој ПОЛАРОИД овде? Ако има некој нека пише.

http://www.fujifilm.com/products/digital_cameras/s/finepix_s1000fd/index.html

Кажете што како за апаратов...

Барам нешто докај 15000 како овој, ама перформанси исто, да не ми се џабе парите.... :)

Ако не Фуџифилм Фајнпиксот, што да зеам за 15000 денари?

Препорачајте, ве молам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom