Форумски ЖОЛТ печат!

• Креатор на темата Креатор на темата bibika
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
може јас може јас :vozbud: :vozbud:

Решение

c c c ete.. Smasher kao glaven dokaz.. Ustvari glaven svedok te povikuvam :pos2:
Rusin4e poradi netocni informacii.. A ti edinstven poznat source za ova. IMA DA TE NEMA. 10 god zatvor, odkako ke odlezis kaznata elektricna stolica, i plus 4 milioni evra osteta.. c c c
E neeeeeeeeeeeee :pos2:

(Со глас ист застрашувачки како Grim) :)

Вистина вистина ви велам чистотата на името на JeEnU GiRl беше бесправедно извалкана! Работи кои што не се вистина беа кажани! Тука бев и прочитав се! :)

+ Тоа ја молам одбраната (Girlll) да дозволи како Smasher и воедно Grim да ги повикам сите Demon Forces и сите Prodigy денсери што умреа на истоимената песна да сведочат во името на вистината!

Тие се истотака релевантни докази затоа што ме следат секаде каде што одам и се дел од мојата Grim чета. :wink:

Со благослов од Girlll правдата ќе биде задоволена.

АМИН! :)

Или Карла дел Понте... или некој Швеѓанец :pos: :pos: :pos:

Znaci da pocneme.. Smasher dali se kolnes deka ke ja kazues samo vistinata i niso drugo?
Znam deka da.
Da prejdeme na prasanjata..
1. Neli sum u pravo?
2. Citaj go prvoto
3. Citaj go vtoroto
4. Citaj go tretoto
5. Citaj gi prvite 4

Pozdrav. Molam za ISKREEN odgovor.

Znaci da pocneme.. Smasher dali se kolnes deka ke ja kazues samo vistinata i niso drugo?
Znam deka da.
1. Neli sum u pravo?
2. Citaj go prvoto
3. Citaj go vtoroto
4. Citaj go tretoto
5. Citaj gi prvite 4

NE!

Ако мислеше на судија тогаш дефинитивно да биде швеѓанец! ИНСИСТИРАМ!!!!

Ne si ti svedok. Ne se mesaj. A SWEDEN ako bide sudija togas ke ni treba porota od prostitutki :P

...за да не му задавам работа на одговорните тука прекинувам! Ако мислиш да се договориме за оштета или сл. на мсн!

...за да не му задавам работа на одговорните тука прекинувам! Ако мислиш да се договориме за оштета или сл. на мсн!
договор куќа гради :pos: како не бе :pos::dudlac: :pos:

Се колнам во овој миг

Znam deka da.
1. Neli sum u pravo?
2. Citaj go prvoto
3. Citaj go vtoroto
4. Citaj go tretoto
5. Citaj gi prvite 4

НАЈИСКРЕНО

Се колнам дека ќе ја кажувам вистината и ништо освен вистината!
ДА Во право си за СЕ!

Исто така и сите Evil Forces и сите други паранормални појави, суштества и мртви Prodigy денсери се на страната на вистината и тие се колнат дека ќе ја кажуваат вистината и само вистината и се согласуваат дека Girlll е во право. :)

...nema shansi da vi prifati, on sea raboti momentalno kao degustator u bordel, taka da barajte drugoga...:pos2::pos2::pos2:
Ќе се врати.АИИИИИ јас не требаше ништо да зборам....не и кажувајте дека сум го рекла ова:uvo:.

Абе чоек вас не можи да ве остави ни еден ден, без да стропате нешто. :kesa:
:icon_lol:

Остајте го девојчето да дише и мене остајте ме тоа што се случило било и поминато,а добри зборови само на гроб се кажуваат.Сфатив дека тука секој и секого се знаат колку толку,и на крај што да кажеш ќе го искористат тоа зашто си направил божемски нешто.Луѓе вие сте баш како папараци,само правите да го уништите животот на некој мојот го уништија али тоа,јас никој не сум го поткупил.Тоа беше подарок зашто ми го честиташе она роденденот и јас си сакав и ете било што било.Јас отидов малце во реалноста.А се што е за мене со нејзе ќе си биде моја тајна,се е напишано и скриено во мојата поезија.Ако сакате трачеви соберете донации од странство и отворете си жолт весник како Свет или незнам што.Јас ќе се збогувам со кајгана кој сака да ме слушне слободно има мој контакт.Планирам да отворам ресторан во волково и да си напишам книга.Толку од мене завршува една сторија на еден човек.Секогаш добрината на крај победува,иако таа не се цени.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom