Форумски ЖОЛТ печат!

• Креатор на темата Креатор на темата bibika
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе гледам ги нема Мартин$ или ЈеенуГрл да демантираат тука :)

Значи слободно можеме да ги прогласиме за нов пар :)

Jeenu Girl пливаше маратон во Шабац додека агенцијава работеше.Јас официјално демантирам:)Вашата пливачка Jeenu Girl е во дури 20 месечна врска со свој колега од пливачката репрезентација.Сепак,чекајте да ви се јави мојот адвокат girllll за оштетата.:vozbud:

А ти Русине,да не си заинтересиран за мене па со брејкинг њуз ми објавуваш врски тука:pos2::pos2::pos2:?

Или па за Мартин$ си заинтересиран?Сега кога знаеш дека е слободен може да бидне нешто:)

А ако веќе стана огласник,може да пријавуваме немужени тетки стрини,вујковци и сл?:pos2:

Сепак,чекајте да ви се јави мојот адвокат girllll за оштетата.:vozbud:

А ти Русине,да не си заинтересиран за мене па со брејкинг њуз ми објавуваш врски тука:pos2::pos2::pos2:?

Или па за Мартин$ си заинтересиран?Сега кога знаеш дека е слободен може да бидне нешто:)

Првото прашање: Сум заинтересиран :pipi: ...... ама за друга женска :)

Второ прашање: фхдасбфиѕсагѕ аифсѕагд ѕаисг ѕагсфѕ фаи ау wtf!!!

ННННЕЕЕЕЕЕ!!! НЕ СУУУМММ!!!

- совет: не е убаво да го изневеруваш колегата со друг! :pos: Или убаво ти е тебе ... :pos:

А ако веќе стана огласник,може да пријавуваме немужени тетки стрини,вујковци и сл?:pos2:

Аааааа не,ова само за членови од форумов:pos:
Нека си се зачленат прво и да си чекаат ред:pos2:

Ова ти преиспитуваш, за да се пријавиш? :pos: :pos:

Хаха, темава жолт печат е или за пријавување кој е слободен кој не :pos:

п.с. не сам:pipi:
ех бре жени дудлачи (жена де):pos:
п.с. она е удата....:podsmev:
Јас имам една немужена тетка кој ја сака слободно нека каже не пати по романтики :pos:

совет: не е убаво да го изневеруваш колегата со друг! :pos: Или убаво ти е тебе ... :pos:

Лилллееее бе паааа не ми прајте вакви работииии...Ќе ме остаииииии колегатаааа...
(Ова малце да ви доловам моменти од ЈБТ на форумов):)

Абе жолт печат ок, ама мноооооооооогу оговарњае па бетер и од некои од старине баби што се собираат на маалски седенки. Нивното оговарање и дезинформации се многукратно надминати...

Ja kako advokat na JeEnU GiRl baram osteta.
Poradi mesanje vo nejzinata privatnost.
I vadenje jebozovni tracevi so veza si nemaat ustvari. :pos2:
Ova ke fe tuzam za narusuenje javen red i mir, spiunaza i use dodaanje raboti so ne se desile. Ako i dal na curata eden "Wow ke te ize[d/b]am" pogled mora da znaci deka se desaa neso? Mislam ve molam.. Nekulturni :pos2:
JeEnU GiRl nemoj usta da si otvorila bez mene zaso sfe so ke kaes moze da bide iskoristeno protiv tebe :-> [Ups toa drug trebase da go kaze :kesa:]
Barame osteta. Use ne sme ja osmislile.. Ali ke bide. c c c Tracevi breeeej. Kaj vi e bon tonot jebote :D

Ja kako advokat na JeEnU GiRl baram osteta.
Poradi mesanje vo nejzinata privatnost.
I vadenje jebozovni tracevi so veza si nemaat ustvari. :pos2:
Ova ke fe tuzam za narusuenje javen red i mir, spiunaza i use dodaanje raboti so ne se desile. Ako i dal na curata eden "Wow ke te ize[d/b]am" pogled mora da znaci deka se desaa neso? Mislam ve molam.. Nekulturni :pos2:
JeEnU GiRl nemoj usta da si otvorila bez mene zaso sfe so ke kaes moze da bide iskoristeno protiv tebe :-> [Ups toa drug trebase da go kaze :kesa:]
Barame osteta. Use ne sme ja osmislile.. Ali ke bide. c c c Tracevi breeeej. Kaj vi e bon tonot jebote :D

:wink: Јас сум сведок ја имаш мојата 100% поддршка за спроведување на вистината и на правдата. Е нееее...! ц ц ц ц

c c c ete.. Smasher kao glaven dokaz.. Ustvari glaven svedok te povikuvam :pos2:
Rusin4e poradi netocni informacii.. A ti edinstven poznat source za ova. IMA DA TE NEMA. 10 god zatvor, odkako ke odlezis kaznata elektricna stolica, i plus 4 milioni evra osteta.. c c c
E neeeeeeeeeeeee :pos2:

Ј@$ д@ г0 бр@н@м ру$ин43 м0Жи??? 0д м@л с@к@в д@ бид@м адв0кат:pipi:

A koj ke bide javen obvinitel?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom