Форумски ЖОЛТ печат!

• Креатор на темата Креатор на темата bibika
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас тоа АНЕ И КОКИ го приметив по стазата на кејот на Вардар ии тоа на асвалтот имасе писано со големи букви :).... па баш да видиме дали е тоа вистина за Коки алиас Маcedonian....

Аааа Коки aka Macedonian ебе на Водно во шкодата...

... ќе ме замразат и двајцата, ама јас не сум им крива ...

Дивне, жељо моја, никогаш нема да престанам да те сакам.

А во врска со Коки, па мислам дека конечно беше класично фатен на дело и нема простор занегирање. Одлична работа на филмската екипа.

па не се глеа баш чисто...кажи што треба да има-да се праи у колата па да обрнеме повеќе внимание :)

Колата се клати. :pos: А штом кола се клати значи доаѓаме до заклучок дека... кхм... нешто се дешава у колата... кхм... :pos: :pos:

Каква местенка е тоа видеото,зашто не го доближите да видиме кој се крие во колата.Или зашто не ја покажувате цела кола може некој од страна ја дрма.Хехе добра измама,:)

Е Стево сине.... им еба матер сеа.

Кај ќе бегате сега бе кога Стево Херкулпоаров Холмсович ве разоткри? а?

:)

Каква местенка е тоа видеото,зашто не го доближите да видиме кој се крие во колата.Или зашто не ја покажувате цела кола може некој од страна ја дрма.Хехе добра измама,:)
остај ги бе нека мислат дека сме им поверувале :pos: :)

Stevo кај гледаш измама, Macedonian беше внатре, ваљда дупи нешо, а може и го силувале. :pos: :pos: На Водно многу манијаци има. :pos:

Они се криви што немале професионален камерман.И плус се гледа вотка мислам или некој друг како ја турка за дел од секундата малку незабележително но се гледа.

Абе Стево, Стево...не си ти за темава.:)

Стево ма ќе ти го викнам KaiTekk има да те хакира за да не ти текне друг пат вакви постови да пишуеш. :pos:

KaiTekk rules! :ojea:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom