Форумски ЖОЛТ печат!

• Креатор на темата Креатор на темата bibika
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
а која е у стфари Фртума?

Ако почнам да кажувам за Фртумата (приватно :pipi:), ќе ја "запушам" базата на форумов затоа поарно да непишам ништо. Инаку тие шо нема да дојдат на скарата да знаат дека ќе го окркаат гадно и плус Мацедалиен не ќе можат да го видат како си ја пее нинанини.

Jakov напиша:
Кире глеј си бе златен “чергата“ и не туку прашувај многу многу за туѓи зенцки да не ти се видат модри странициве.:pos: :pos: :pos:
:pos::pos::pos:

Браво охриѓанкеееееее:aplauz: ....хе хе хе...руши се пред себе, што ти е гајле:wink:

sagaqua напиша:
Браво охриѓанкеееееее:aplauz: ....хе хе хе...руши се пред себе, што ти е гајле:wink:
Охридска работа, сограѓанке:icon_lol: Што да кажувам, си знаеш:)
:pipi:

FortunE напиша:
Охридска работа, сограѓанке:icon_lol: Што да кажувам, си знаеш:)
:pipi:

Ахххххххх миличка...има МАЧКИ да му играат не пеперутки...:kajg:

sagaqua напиша:
Ахххххххх миличка...има МАЧКИ да му играат не пеперутки...:kajg:
А да, позната ми е појавата „мачки и пеперутки во стомак“ ...на охридски начин! :kez:

Mandrak напиша:
А да, позната ми е појавата „мачки и пеперутки во стомак“ ...на охридски начин! :kez:

..ќе го запознаеш и остатокот:kez: ...газење на охридски начин:icon_lol:

sagaqua напиша:
..ќе го запознаеш и остатокот:kez: ...газење на охридски начин:icon_lol:
:pos::pos::pos:Не биди па ти толку лоша:pos: Лошо е „газењето на Охидски начин“, Мандрак пази се, знам за што зборува!

А да прочитате што е темава? Аман

Како што сум нервозна, има се да искршам

Отворете си нова тема „Зграпчи го денот” АЛО!

Добро fortune не мавај ќе се смириме само ти кажи. Не се нервирај губиш лепота

Ебате охриТското лоби, се здружија жеништата и се живо и диво ќе газат пред нив.

lele lele lele sto se desava tuka bre kalakurnica c c c c!!!Zut pecat svasta prai.

Ќе земе човек одмор (заради обврски), па кога се враќа, му создавате проблем. Имено, имам потешкотии да сфатам одредени настани изнесени во печатов, веројатно зашто 11 страни несистематизирани (и прилично шокантни) информации се многу за изморен мозок - жешка средба; уште пожежок договор за повторување на средбата; па пеперутки во абдоменално подрачје и сл. :icon_lol:. Искрено би му била благодарна на оној што ќе направи напор на кратко и јасно да ја дефинира ситуацијата.

Фала.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom