Форумски ЖОЛТ печат!

• Креатор на темата Креатор на темата bibika
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Друго е муабетот (мојот):bip: А неговиот не знам:kez:

FortunE напиша:
Друго е муабетот (мојот):bip: А неговиот не знам:kez:

Водата спие, јас не спијам ... не туку се правдајте ... јас не грешам никогаш:bip:

Овие денови имам чувство дека некоја нонстоп ми се лепи, ме прати шо пишувам, каде читам, анализира, чпиунира... :raz:

Дивне а?:ija: Ова сигурно е последица од тоа што ја откачи како швалерка, па сега ти се одмаздува?

Оваа ме знае, ме следи!

vardarce напиша:
Овие денови имам чувство дека некоја нонстоп ми се лепи, ме прати шо пишувам, каде читам, анализира, чпиунира... :raz:

Ајде бе па ти, како да не си слушнал што може да прави љубоморна и отфрлена швалерка ... убаво ти кажа Форчн ... е сега може ти е скапа цената, ама тоа е:bip: :je: :je:

divine напиша:
Ајде бе па ти, како да не си слушнал што може да прави љубоморна и отфрлена швалерка ... убаво ти кажа Форчн ... е сега може ти е скапа цената, ама тоа е:bip: :je: :je:
Аххх колку си се тешиш у вие тешки моменти, оти си отфрлена за охриѓанка. Да знаеш дека нема лесно вој пат да ме излажеш, да ме заведеш, не реагирам јас више така лесно, отрпнат сум. Се ќе ти биде џабе затоа ти препорачувам да не ме бркаш више и да си бараш некој друг латино лавер.

Ja ja staviv skarata pa koj e za izvolte. Us pivo i skara moze polesno da se "razglabaat" vakvi sustestveni forumski temi.

Отпиши ја Бибика од списокот.Имам алергија на скара.:)
Ако не идам јас,имам предлог кого да викнете.Еве Збратко и Сандра, па Мандрак и Сагаквата, па Мац)) и Риалгрл, па Гарфилд и Дабич, па Маринче и Дуле, па Бушав (?) и Скулгрл...еееее..има по форумов парови..да се чудиш.
Та не сте саде вие и не сте саде тука...:):):)

Форумски ЖОЛТ печат !!! ПОТСЕТУВАЊЕ ШТО БЕШЕ ТОА.На Форумов многу често се случуваат „чудни” постови, мали, ситни мирц муабети помеѓу членови,кои понекогаш, имаат поголемо значење од форум-дијалози.:raz:

-Во последно време,ми паѓа во очи,честа некоја преписка, помеѓу Вардарац и Фртумата... Има ли тука нешто,или само мене и на пола форум така ни се чини??:baeh:

-А Бушав,само он имал право да ја гушка Скулгрл и никој друг???а?ааа???:ne:

-Некои тројки,не бе, четворки се склапаат,свашта!!!:nesvest:

-Точки наместо имиња се ставаат...:mist:

Мореее...има овде многу шпански серии!!!:wub:

Ајмо дечки,повелете,не срамете се...таман сите ќе дознаеме и нема да се буниме.После секој ќе си гледа своја работа!:party3:

Секој од вас знае по некоја Форумска „жолта” (трач) приказна,а јас сум љубопитнаааа...:pipi:

Ја ќе пејам а ти ќе ми сфириш ебате :pos: :pos: :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom