Форумски ЖОЛТ печат!

• Креатор на темата Креатор на темата bibika
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Па нормално бе Гижо дека ќе се борат вардарче одсекоаш бил цел на жените еве Јаков нека ти каже сум делел се со него братски. :))

vardarce напиша:
Па нормално бе Гижо дека ќе се борат вардарче одсекоаш бил цел на жените еве Јаков нека ти каже сум делел се со него братски. :))
:ija: :ija: :ija:

:nesvest: ....kakvo e to bratsko delenje....?

Сега тоа и јас прашувам! За да знам што ми мисли!

Ете ете арно викам јас да си ќутам! Така ме учеше брат ми Пана ама не мора се да си кажам. :)

А бре вардарче ај можи сестрински да споделиш тоа со нас...шо ке си ќутиш може да си кажеш...полесно ке ти биде...:icon_lol:

Он ги помешал поимите со Macedalien, тоа, „топли браќа” и „братско делење”... :-)

Него темава е печена за во Чек дис аут.

Ејсид сака да каже дека темава е во Чек дис аут и дека се зезаме. Иначе прво беше отворена во Општи.

Гижо напиша:
se razborea zenive :)))))

Се размуабетиле дааааааа....ама колку што прочитав трачевите ги разврзале мажите:pos: :pos: :pos: ...бреееееее колку мажи трачарки имало овде. Браво жениииииии само провокаторски напред:je:

Ја да земам да расправам Televisq Angel одма има авторски права да ми бара. :star:

vardarce напиша:
Идам една вечер у град со еден куп женски :pipi: :pipi: :pipi: :pipi: :pipi: :pipi: :pipi: :pipi: :pipi: од клас, им организирав 13години матура
и го гледам од карши помалиот ми брат Вардарче сам на шанк седи си мисли нешто.
Му викам Бате ела ваму види колку женски ти носам ќе си делиме ја и ти рамноправно братски како што ја личи работава.
Седнува Вардарче со мене и почнува делењето.
Една мене:pipi:
Една за Вардарче:pipi:
две за мене:pipi: :pipi:
две за вардарче:pipi:
три за мене:pipi: :pipi: :pipi:
три за вардарче:pipi:

Ем ферски ем братски ем сите задоволни.
:kez:

Ено мене, ено тебе, ено мене, ено тебе, две мене, ено тебе...

Oпаопаопааааааа :) Кајгана таблоиди! This should be fun :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom