Форумски флерт мајстори

• Креатор на темата Креатор на темата Well
  • Време на започнување Време на започнување
Јас како мање више втори највечи шмекер на Кајгана сите жени ги имам шмекнато вака со една кратка слатка поЈезија
Ѕвездите се горе
мрафките се доле
јас и ти се сакаме
ајде да се лапаме

...a, koj, e prv druze, tachkasti?...izdadi go ziti sve...:pos2:

то4кес, слабо, ја преферирам со:
еве седам,
со мислите акам,
у пичку матер,
колку те сакам !

еве седам,
со мислите акам,
у пичку матер,
колку те сакам !
...и ма4ето толку се узбуди шо сквиртна јако и ја расипа веб камерата....

Најдобар од најдобрите,едноставно неодолив по форумите *тапанче* Љупчо.
Љупчо ви е флерт мајстор по форуми,доволна ти е една реченица да прочиташ од него и да направиш поплава до Гевгелија.Нема жена на форумот која останала рамнодушна на неговата способност за изразување,нема жена која во истата секунда не се допрела со раката додека му ја читала поезијата.Со секој прочитан збор,стануваш да ги смениш гаќите...си се посрал.

не ми го дирајте шмекерот оти ве утепав:baeh:

Јас како мање више втори највечи шмекер на Кајгана сите жени ги имам шмекнато вака со една кратка слатка поЈезија
Ѕвездите се горе
мрафките се доле
јас и ти се сакаме
ајде да се лапаме

Лелеееееееееее :pos2:

Цепки

Ево цело време шмекерот го барате јас го најдов тука бил ама се крие.

Shmekerot.jpg

Ѕвездите се горе
мрафките се доле
јас и ти се сакаме
ајде да се лапаме

Ova ako sakas block :D:D:D:D:D ???? :pos2::pos2::pos2:

Ѕвездите се горе
мрафките се доле
јас и ти се сакаме
ајде да се лапаме

еве седам,
со мислите акам,
у пичку матер,
колку те сакам !
:vozbud::pos2:Стварно ќе ги искористам овие:vozbud:

:vozbud::pos2:Стварно ќе ги искористам овие:vozbud:
Тоа моето пали...со сигурност:wink:

А еве уште едно

Во Прилеп кај сато
со пиперка на врато
орис јас ќе треба
со тебе да се е**
мори и компир ја ќе љупа
за со тебе да се д***

Најдобар од најдобрите,едноставно неодолив по форумите *тапанче* Љупчо.
Љупчо ви е флерт мајстор по форуми,доволна ти е една реченица да прочиташ од него и да направиш поплава до Гевгелија.Нема жена на форумот која останала рамнодушна на неговата способност за изразување,нема жена која во истата секунда не се допрела со раката додека му ја читала поезијата.Со секој прочитан збор,стануваш да ги смениш гаќите...си се посрал.

ova ne e uredu, voopshto, ne pogotovo da se zbori za clen koj ne e aktiven podolgo vreme, ali eve pozdrav praka Ljubo do leandra, i se nadevam deka ne gi ubivate messingerite, ko sho gi ubivale u antichko vreme:pos2:

CITIRAM
...draga Leandra, neodoliva si sekogash za mene, kao i u sluchajov, za da kazesh nesho za nechiva poezija e isto ko da kazesh nesho za negovata dusha, a nemozesh posho prvo ne me znaesh lichno, ko vtoro nema ni da me zapoznaesh, i za na kraj, koa ke se napushish zdravo taka ko sea- travka pobrljavka, glej pa ne pishuj na forum, jebesh li me taka e, e ama nemaaaaa...zasho tebe nejkum da te onadam uopshte...

blagodaram

ova ne e uredu, voopshto, ne pogotovo da se zbori za clen koj ne e aktiven podolgo vreme, ali eve pozdrav praka Ljubo do leandra, i se nadevam deka ne gi ubivate messingerite, ko sho gi ubivale u antichko vreme:pos2:

CITIRAM
...draga Leandra, neodoliva si sekogash za mene, kao i u sluchajov, za da kazesh nesho za nechiva poezija e isto ko da kazesh nesho za negovata dusha, a nemozesh posho prvo ne me znaesh lichno, ko vtoro nema ni da me zapoznaesh, i za na kraj, koa ke se napushish zdravo taka ko sea- travka pobrljavka, glej pa ne pishuj na forum, jebesh li me taka e, e ama nemaaaaa...zasho tebe nejkum da te onadam uopshte...

blagodaram

Знам дека нема да одолееш да напишеш нешто:)Зарем несакаше да добиеш титула форумски флерт мајстор,еве јас ти ја доделив за неодолив фраер преку пишан збор,може и Перл да потврди.Ќе зборам лично за мене што ме пали кога пишуваш ти:
-Совршен спој на зборови
-Хумор и сатира
-Знаеш да го заќутиш некој,мајке ми
-Изразот на насмевки во секој пост (:pos2:)
-Употребуваната кирилица
-Искуството на повеќе форуми
-Плачењето од секоја женска особа,барем за секунда да те има
Едноставно си...идам да какам!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom