Форумџиска влада (ИП)

• Креатор на темата Креатор на темата venera001
  • Време на започнување Време на започнување
...sakame haremi...sakame haremi...dajte ni sloboda na odluchuvanje...:pos2::pos2::pos2:

Ma kakov ustav zaboravete toa ... ne postoi ama imam dobra vest ke ima HAREMI... za zenite bred pitovi u site dimenzii ... abe Svicarska slusajte me Vie mene samo

Ma kakov ustav zaboravete toa ... ne postoi ama imam dobra vest ke ima HAREMI... za zenite bred pitovi u site dimenzii ... abe Svicarska slusajte me Vie mene samo

...ja sum bez zboroi:vozbud:...dva glasa davam za SWEDEN...i dozivoten mandat mu davam ako ima haremi...(nemojte da mislite deka e lesno da si harem-master, iliti sheik...tesho se vadi nafta...treba bushenje bajagi)...:pos2::pos2::pos2:

Хмм ако има хареми...интересно интересно, може и јас мојот глас да го дадам.
Сепак државата ни е ваква затоа што имаме исфрустрина луѓе што ја водат државата не ебат доволно и после глупости прават.

ДАЈ БЕ БАТАЛЕТЕ ЗАЕБАНЦИИВЕ ОД ПОГОРЕ

ГЛЕЈТЕ СТВАРНО ДА СЕ НАПРАИ ЕДНО МИНИ СОБРАИНИЕ НА ФОРУМОВ

Знаете ли само колку добро ќе биде да се изврши наново инагурирање на функциите.....

Да пукаат итересни дебати за тоа како е организирана некоја собиранка и сл....тоа да биде цел на ВЛАДАТА која ќе се носи со активностите на тој план........

Значи замислете си се собираме на некоја собиранка и од ќошот се избацуваат комисија за ревизија на буџет :pos:.....комисија за тоа како е организирана собиранката и сл.....и сами знаеме дека ќе биде cool овоа чудо да се напраи...само ќе треба да се направи анкета за кандидатите на функциите.....

не ме сваќајте погрешно од она погоре....значи немора да се тупи до крајност доста е само главните и најбитните функции да се доделат!

+ќе се разгори форумчево од постови
:helou:

Straza ...potepajte go ovoj disident koj go remeti mirot na faraonot a so samoto toa i na potencijalniot HAREM ... u zandana so nego dur ne se opameti

Straza ...potepajte go ovoj disident koj go remeti mirot na faraonot a so samoto toa i na potencijalniot HAREM ... u zandana so nego dur ne se opameti

...SWEDEN-RA...pushti go malce u haremot da pochuva straza, ke se oprai garant...aj ne bidi surov daj mu shansa za rehabilitacija...ke ti se klanja posle garant...:pos2::pos2::pos2:

Ја би можел да бидам ...Главен во министерството за дудлачи. За мој заменик без двоумење го ставам мРнО.

За повеќе информации обратете ми се по пп :)

е па се знај си има хиерархија на форум админите се главните власти потоа модераторите се министерствата и другите си се обични граѓани, не брчете многу да не јадите бан , можи да изнервирате некој админ :)

е па се знај си има хиерархија на форум админите се главните власти потоа модераторите се министерствата и другите си се обични граѓани, не брчете многу да не јадите бан , можи да изнервирате некој админ :)

Ja mislam deka ti u resor kaj liverpul fan da ides najubavo ke ti stoi hahahaha

BTW bravo be dete liverpool e taka veke stanues pofraer shala na svoj racun toa e veke super bravos

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom