Форумџиска влада (ИП)

• Креатор на темата Креатор на темата venera001
  • Време на започнување Време на започнување
A ste se prasale kako izbegav ja od pritvor i otidov u egzil ...vash covek me pusti i Ve predade ... nema da kazam koj ... samo klimava Vi e vladata od start... a toj javniot obvinitel ABC ke go mackam na leb kaj moze on so predratna aristokratija ...

23 casa i 35 minuti do frlanje bomba

Не!!!
Шведото се беше самопрогласил за фараон, ама му падна тоталитарната власт, па сега е во егзил:pos2: :pos2:
Чекаме на АБЦ да подигне обвинение

АБЦ сеуште не реагирал?! :nesvest:
Толку несвојствено за него! :)

ШТО СТАНА СО МОЈАТА ФОТЕЉА?!

Ти министер без ресор. Главна задача анализа на работата на министрите.:smir:

A ste se prasale kako izbegav ja od pritvor i otidov u egzil ...vash covek me pusti i Ve predade ... nema da kazam koj ... samo klimava Vi e vladata od start... a toj javniot obvinitel ABC ke go mackam na leb kaj moze on so predratna aristokratija ...

23 casa i 35 minuti do frlanje bomba

...vecna vlast o sweden-ra...moz mene da ne mi daesh fotelja...mene da me napraish fotelja...ili neshto u haremot taka da pushtam voda, da go odrzavam haremot de...nema veze be bilo sto samo u harem da sum...poshto za politika i ne me bidue...:salut:

Za tebe Ljupco odma ke te napraam fotelja pa neka te nasedne nindza...kejfovi

ajd ciribu ciriba stori se fotelja

a ti nevesto sto cekas eve ti fotelja skokaj

АБЦ осети власт малце и како оние што ги критикува стана...
Ај МВР под итно да види што со тие закани за бомби тука...
Шведо, ти таму во егзил можеш соопштенија да издаваш таму и да пишеш мемоари! Власт - јок!

...cekaj be ona e zensko...nemoj greshka da bide sluchajno pa da mi nasedne nekoj klanfer...moze i kluchevite od harem...onaka ke se vrtkam okolu tamu ...neshto mi e dosadno...da vidam da ne otishla nekoja cevka ili nekoja dupka da ne ima da se zatne...ke stanuem vodopodvodzija-ne ti kazav?---oooohh silly me:uvo:...kako zaboraiv toa da ti kazam...:)

...by the way fala sto me naprai foteljash...:)

Ик бе! А(у)вторитарец! Нејќу дружба ниту со тебе, ниту со твоите пулени и сл.

АБЦ осети власт малце и како оние што ги критикува стана...
Ај МВР под итно да види што со тие закани за бомби тука...
Шведо, ти таму во егзил можеш соопштенија да издаваш таму и да пишеш мемоари! Власт - јок!

Г-дин МВР си игра популизам! А во меѓувреме, т.н. фараон, покрај тоа што се заканува со бомби, си самодаде и надприродни способности. Опасно!

Strumix aj proveri si smetkata u Svicarskata banka ...ke da e troa zgolemena ... ili toa proveri ili ke proveruesh pod kola sekoj den dal ima bomba ... bolje u banka veruj ... ne talasaj mnogu

Strumix aj proveri si smetkata u Svicarskata banka ...ke da e troa zgolemena ... ili toa proveri ili ke proveruesh pod kola sekoj den dal ima bomba ... bolje u banka veruj ... ne talasaj mnogu

Струмикс, 199!!!
Не попуштај!!! Храбро и мушки!

a piramida kamo

Ja sum rekol ne e zena za u vlast nego za u kujna

sakase fotelja kukashe placeshe i stvoriv fotelja nejke da ja nasedne ...pa stvarno vishe vie zenite politicarki ne znaete sto sakate hahahhaaha

Ало шо е ова??!?!?!

Исти сте како прошлата влада!!! Само да седните во фотеља и после спиете. За шо ве гласавНе?

Буџет, треба буџет да се донесе!!!(и гледајте поголеми премии за тутунот и пченицата!)

п.с.
Се осеќам како Велија Рамкоски

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom