Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Утре, краен рок доаѓам сигурно. Мора да се фати улога.
Се шалам, голема работа ако не бидеНема да се има улога, доделувањата за улоги беа доделени, тоа прашував денес што страшно ме разочара ама тоа некст тајм.
Само добивате бројче и ве сликаат 4-5 пати и ви земаат мобилен број и то е то.
Снимањето е кон крај на Септември, за подетални информации ќе не обавестат кој е избран или не.
Не се разочарувајте ако не ви се јават тоа незначи дека нечините
Али ако ме одберат хаха добро ќе ми дојдат парите.![]()
Ќе имало кастинзи во Битола во Домот наредната недела, а ќе се снима негде во средината на септември.
Јес, ни Скопје ни Битола не ќе да фатам ^_^
Фала ти многу, а кој датуми ке биде да не знаеш?![]()
Нема да се има улога, доделувањата за улоги беа доделени, тоа прашував денес што страшно ме разочара ама тоа некст тајм.
Во Скопје е уште денес до 19 часот.
Ќе може некој да ми објасни кај се наоѓа ова Вардар Филм, видов на мапата али неможам да се снајдам. До нешто така попознато да се наоѓа?
Ќе може некој да ми објасни кај се наоѓа ова Вардар Филм, видов на мапата али неможам да се снајдам. До нешто така попознато да се наоѓа?
Слабо некако денеска,јас кај 12 бев.Тој што земаше податоци со цвиките ми рече да им речам на пријателите да дојдат сите.Валда многу статисти ќе им треба кизнае...Нас еден странец![]()