Форумџии - Кастинг за статисти во филмот “ Трето полувреме “

• Креатор на темата Креатор на темата Ѓорѓески
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Утре, краен рок доаѓам сигурно. Мора да се фати улога :).

Утре, краен рок доаѓам сигурно. Мора да се фати улога :).

Нема да се има улога, доделувањата за улоги беа доделени, тоа прашував денес што страшно ме разочара ама тоа некст тајм.

Само добивате бројче и ве сликаат 4-5 пати и ви земаат мобилен број и то е то.

Снимањето е кон крај на Септември, за подетални информации ќе не обавестат кој е избран или не.

Не се разочарувајте ако не ви се јават тоа незначи дека нечините :)

Али ако ме одберат хаха добро ќе ми дојдат парите. :)

Нема да се има улога, доделувањата за улоги беа доделени, тоа прашував денес што страшно ме разочара ама тоа некст тајм.

Само добивате бројче и ве сликаат 4-5 пати и ви земаат мобилен број и то е то.

Снимањето е кон крај на Септември, за подетални информации ќе не обавестат кој е избран или не.

Не се разочарувајте ако не ви се јават тоа незначи дека нечините :)

Али ако ме одберат хаха добро ќе ми дојдат парите. :)
Се шалам, голема работа ако не биде :)

Ќе имало кастинзи во Битола во Домот наредната недела, а ќе се снима негде во средината на септември.

Јес, ни Скопје ни Битола не ќе да фатам ^_^

Фала ти многу, а кој датуми ке биде да не знаеш? :)

Дуд, главните улоги се доделени на професионални глумци, ама може да се деси ако режисерот види дека камера те „оче“ да рече ај пријди му кажи му нешто на главниот глумец, ај удри го со топката, ај спиј со главната женска глумица (џрим он :)), така да сите надежи не се изгубени за улоги. ;)

Ќе може некој да ми објасни кај се наоѓа ова Вардар Филм, видов на мапата али неможам да се снајдам. До нешто така попознато да се наоѓа?

Ќе може некој да ми објасни кај се наоѓа ова Вардар Филм, видов на мапата али неможам да се снајдам. До нешто така попознато да се наоѓа?

Значи вака, нема ништо попознато али ако гледаш на мапата оди по уличката која иде паралелно со Илинденска. Ќе дојдеш до едни 2 нови огромни куќи/згради и спротив нив уличката се наоѓа Вардар Филм.

Is6gq.jpg

Убаво ти имам обележано патото со цврвената, кога одиш по улицата пред да одиш лево таа жолтата линиа означуваат 2 камп приколки бели по боја, така да нема шанси да промашиш :)

Ќе видиш на врата пишува КАСТИНГ.

Нас еден странец :)
Слабо некако денеска,јас кај 12 бев.Тој што земаше податоци со цвиките ми рече да им речам на пријателите да дојдат сите.Валда многу статисти ќе им треба кизнае...

А се знае ли во кои сцени ќе има статисти?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom