O
ob1
Гостин
Ќе кажам до вечер најкасно дали ќе дојдам. Се пријавив на ФБ страната, ако доаѓам MetalCore ќе ти пишам по ПП да ми дадеш Инфо како да се распознаеме. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

До сега сигурни сме Јас, Др - Аган и редстарфан , Муген сеуште се мисли, Моника е под знак прашалник![]()

Ќе имало кастинзи во Битола во Домот наредната недела, а ќе се снима негде во средината на септември.Предмалку слушнав на Сител за кастингот дека ке има во Скопје и во Битола, дали знае некој каде ке биде во Битола кога и во колку сатот?
Значи и нешто како аудиција ќе биде?Значи статист си, со сигурност добиваш тоа, ако те бидува и имаш желба моеш за споредна улога.
Ќе ти пастирам на профил сеа еден линк.
Нека биде ова собиранк пред собиранка.
Значи и нешто како аудиција ќе биде?

Па би требало, зошто секогаш во група статисти ќе се истакне некој со поголем талент што може да земе добра улога.![]()
Звучи интересно да се проба.Па би требало, зошто секогаш во група статисти ќе се истакне некој со поголем талент што може да земе добра улога.![]()
Можеби бараат ниски, можда високи, никој тоа незнае како има режисерот замислено.
Извини брат, бев со другар договорен он не можеше у 5... Ама бев у главно и дали знаеш ако уопште ми се јават до коа би требало да се јават ?Ех, не зезајте не се откажувајте, ја сум во Скопје![]()