Форумџии - Кастинг за статисти во филмот “ Трето полувреме “

• Креатор на темата Креатор на темата Ѓорѓески
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ќе кажам до вечер најкасно дали ќе дојдам. Се пријавив на ФБ страната, ако доаѓам MetalCore ќе ти пишам по ПП да ми дадеш Инфо како да се распознаеме. :)

Па и не верувам во 5 поручек некој на фонтана да има. :)

Башка ќе приметиш некоја група помала, па и ќе прашаш. Ништо чудно. :)

Предмалку слушнав на Сител за кастингот дека ке има во Скопје и во Битола, дали знае некој каде ке биде во Битола кога и во колку сатот?

Предмалку слушнав на Сител за кастингот дека ке има во Скопје и во Битола, дали знае некој каде ке биде во Битола кога и во колку сатот?
Ќе имало кастинзи во Битола во Домот наредната недела, а ќе се снима негде во средината на септември.

Јес, ни Скопје ни Битола не ќе да фатам ^_^

Значи статист си, со сигурност добиваш тоа, ако те бидува и имаш желба моеш за споредна улога.

Ќе ти пастирам на профил сеа еден линк.

Нека биде ова собиранк пред собиранка.
Значи и нешто како аудиција ќе биде?

Па би требало, зошто секогаш во група статисти ќе се истакне некој со поголем талент што може да земе добра улога. :)

На пример, ете јас.

Значи никој нема да знае дали ќе го примат или не, секој може само да си ја проба среќата.

Можеби бараат ептен слаби статисти во тој случај испаѓам :) Можеби бараат ниски, можда високи, никој тоа незнае како има режисерот замислено.

Од мое искуство знам дека би требало да ве прашаат дали знаете да глумите, ако незнаете нема проблем битно само да не гледате во камера ќе ви кажат и да си го запаметите местото.

Друга битна работа, баш ме интересира колку души утре т.е денес во 17 часот ќе бидеме, тие што нема да дојдат да им биде криво.

Јас со сигурност одам, но не во 17 часот поради други обврски .. ќе одам нешто порано денес.

Дечки јас да ви пишам да не ме чекате, ќе одам од порано денеска :)

Ех, не зезајте не се откажувајте, ја сум во Скопје :)
Извини брат, бев со другар договорен он не можеше у 5... Ама бев у главно и дали знаеш ако уопште ми се јават до коа би требало да се јават ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom