Форум музичари

• Креатор на темата Креатор на темата filip_247
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде ајде , сега ја гледам темава. :) Респект за музичариве овде, особено пеачот vengeance, се чудам колку години има :) > мацапаркет свака част најјача си хахаха.
Филип, *jawdropped* останав од девиантарт галеријата. И свирењето e супер за твоја возраст ;)

Ае сеа да се вратам на поентата, еве нешто мое ваљда ќе ви се свиди, иако се малце постари клиповиве.. :)
Да почнеме од наше нешто.. Прво акустика, интересно соло>

Eве уште едно мк, овде повеќе фокус сум удрил на видео обработка али ок е :) >

Ајде и Deep Purple.. ова е најстаро, коа ја купив електричната (уште лепенка има хахаха) одма се залетав да снимам :) >

Овде и на десна и на лева страна сум ја , има во description ама глеам ретко кој сфатил по коментарите што се оставани.. ex-yu класика :) >

И за крај еве "најново" од Bon Jovi, со usb снимање на звукот, конечно ми текнало. xD >

И тоа е .. :)

Tреба да снимам нешто за зимскиов иначе, ако снимам ќе постирам обавезно.. Поздрав :)

Кице машина си,нема потреба од други коментари..:tv:

Еве едно мое видео кога бев на Најталент и се натпреварувавме Охрид против Струга.

Ова беше првата емисија, сега следно сме во Недела (31 јануари) во 13:00 h на А1 ТВ, па, гледајте и гласајте :P:P:P

Еве едно мое видео кога бев на Најталент и се натпреварувавме Охрид против Струга.

Ова беше првата емисија, сега следно сме во Недела (31 јануари) во 13:00 h на А1 ТВ, па, гледајте и гласајте :P:P:P

Сега ја слушам Here Go Again,страшен глас...БРАВО!! :)) Секоја чест за вокалот што го имаш...Гитарава шо марка ти е ????И што дисторзија користиШ?

Сега ја слушам Here Go Again,страшен глас...БРАВО!! :)) Секоја чест за вокалот што го имаш...Гитарава шо марка ти е ????И што дисторзија користиШ?

Само шноличка му фали. :)

hehehh da vo pravo si krstenik mi falit snoli4ka :):):)

Ina4e fala na komplimentite, a gitarata ne e nekoja posebna marka...QTX Beginner Pack e i Procesor Digitech RP80

Ајде ајде , сега ја гледам темава. :) Респект за музичариве овде, особено пеачот vengeance, се чудам колку години има :) > мацапаркет свака част најјача си хахаха.
Филип, *jawdropped* останав од девиантарт галеријата. И свирењето e супер за твоја возраст ;)

Ае сеа да се вратам на поентата, еве нешто мое ваљда ќе ви се свиди, иако се малце постари клиповиве.. :)
Да почнеме од наше нешто.. Прво акустика, интересно соло>

Eве уште едно мк, овде повеќе фокус сум удрил на видео обработка али ок е :) >

Ајде и Deep Purple.. ова е најстаро, коа ја купив електричната (уште лепенка има хахаха) одма се залетав да снимам :) >

Овде и на десна и на лева страна сум ја , има во description ама глеам ретко кој сфатил по коментарите што се оставани.. ex-yu класика :) >

И за крај еве "најново" од Bon Jovi, со usb снимање на звукот, конечно ми текнало. xD >

И тоа е .. :)

Tреба да снимам нешто за зимскиов иначе, ако снимам ќе постирам обавезно.. Поздрав :)

Не знам сега дали бидејќи ептен ги сакам You Give Love a Bad Name, Sto i da e ke pomine и Sve jos mirise na nju имаш многу пофалби од мене. Ми се допадна изведбата, алал нека ти е...само продолжи така....

Здраво!
Сакам да ве прашам да ме советувате за една електрична гитара која ја имам на план да ја земам Squier Standard Double Fat Stratocaster
dbfatsrtatrw_large.jpg
што мислите да ја земам или не...

Многу ке сум ви благодарен!:salut::vozbud:

Здраво! Имам 14 години и се викам Филип, одамна не сум наминал накај форумов. Гледам дека нема ставено некои музички точки од страна на членовите на Кајгана, па сакав колку можам да ви покажам што знам. Свирам гитара од десет години, а од жанровите сакам рок, прогресив метал, џез, фјужн, блуз... Некои од моите поомилени бендови/артисти се: Red Hot Chili Peppers, Dream Theater, Symphony X, Disturbed, Superhiks, Joe Satriani, Steve Vai, Stevie Ray Vaughn, Van Gogh, Mr.Big и многу други...

Еве засега што имам ставено на мојот ЈуТуб канал...

Гитаристот Rob Chappers организираше натпревар со цел да се направи авторско соло на негова позадинска снимка. Пријавувањето треа до 1ви следниот месец. Наградата е прекрасна Mayones гитара. Никако не се пријавив за гитарата, пошо има многу поискусни и подобри свирачи од мене ;)

Joe Satriani - Satch Boogie, не цела верзија

Mr.Big - To Be With You. Малку акустика. Прекрасна песна од Mr.Big.

RHCP - Dani California. Малку постаро видео али нема везе...

Очекувајте многу нови работи...

ФИЛЕ!!! СУПЕР СИ САМО ТАКОЈ НАСТАВИ НАПРЕДУВАЈ:wink::salut:

Еј дечки..ми треба итно координата од уличката на која живее Гино од Архангел...-_-, може помош :) фала унапред. http://skopje.on.net.mk/

Еве го мојот настап на МК Талент во полуфиналето (Охрид / Битола / Св.Николе):

Снимано е со обична камера, па не се слуша баш најубаво...ќе ставам поубава снимка кога ќе ја снимам репризата од емисијата в сабота директно од телевизор ;)

Ауу добри женски ти играа Боби дур пееш :):):)

hehehhh vo pravo si za toa shorty....epten ubavi zenski bea :):):) eden golem pozdrav do niv ako se 4lenovi na Kajgana :)

Све добро сум кажал повеќе пати,само молимте глеај да не пишуваш со 4 или со 6..аман!:smir:

Не знам сега дали бидејќи ептен ги сакам You Give Love a Bad Name, Sto i da e ke pomine и Sve jos mirise na nju имаш многу пофалби од мене. Ми се допадна изведбата, алал нека ти е...само продолжи така....
Фала, и ти си добар. :icon_cool

Здраво!
Сакам да ве прашам да ме советувате за една електрична гитара која ја имам на план да ја земам Squier Standard Double Fat Stratocaster
dbfatsrtatrw_large.jpg
што мислите да ја земам или не...

Многу ке сум ви благодарен!:salut::vozbud:

ФИЛЕ!!! СУПЕР СИ САМО ТАКОЈ НАСТАВИ НАПРЕДУВАЈ:wink::salut:
Ја би ти рекол да си земаш Fender Squier HSS..

ја си цепам сајзер и армониче.. коа ке се стајме кај другаров се дешавало и по 6 и по 8 саата да свириме... едностано уживаме... едвај чекам сеа да земе нов сајзер и озвучењето.. ке се преселам кај него!!! :zlo:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom