Fornetti - вреди ли?

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Сум пробал ама не е нешто посебно. Плус тва треба да дадаш повеке пари за да се најадаш салам.

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Добри се форнетите особено тие со кулен(+ пивце мммм),а од благите тие со чоколаден крем.200-300 гр. ми се доволно.

P

Polaroid vanity

Гостин
Вкусни се. Посебно фета и кашкавалчето. Ама никогаш не зимам поише од 150 гр.,доста брзо ме заситуваат. Убава ужинка.

shadow_rr

Resistance is Futile
Член од
8 јули 2006
Мислења
1.807
Поени од реакции
323
Уфф, пред 2-3 месеци со цимерот цел килограм купивме. Многу се вкусни.

Дрндалче

...никад не запира...
Член од
11 јануари 2009
Мислења
837
Поени од реакции
338
вкусни се- особено тие со фета сирење, ама многу малку се за тие пари...мислам за 80 ден ке јадам комбиниран или нешто слично... али вкусни се!

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
А добро ме интересира...еве и од коа ќе се пренатискате....после тоа за колку време пак ви се пријадува???

Оти мене ми се чини дека од лиснато колку и да јадам никогаш не сум бил најаден...а плус ова форнетиве гарант ќе те наполнат и со воздух!

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
А добро ме интересира...еве и од коа ќе се пренатискате....после тоа за колку време пак ви се пријадува???

Оти мене ми се чини дека од лиснато колку и да јадам никогаш не сум бил најаден...а плус ова форнетиве гарант ќе те наполнат и со воздух!
ми се здојадува само што ќе ја фрлам кесичката... ммм... а може и пред тоа

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
ми се здојадува само што ќе ја фрлам кесичката... ммм... а може и пред тоа
Хахаха...значи сепак овие мрфки би им ги препуштил на некои, што со еден бурек се најадуваат за наредните 2дена!!

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
Хахаха...значи сепак овие мрфки би им ги препуштил на некои, што со еден бурек се најадуваат за наредните 2дена!!
ни на такви...
јас јадам еден бурек буквално два дена а овие ме држат 5мин

Член од
18 септември 2007
Мислења
2.547
Поени од реакции
33
Не се лоши. Сепак, ретко јадам лиснати од овој тип. Не ми се во омилените јадења.

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Земав на одмор, 3-4 пати од Лептокарија. Не дека не се вкусни, ама за тие пари што ќе ги дадам за Fornetti, на друго место ќе се најадам асално. Овде за да се најадеш треба да дадеш 80-100 денари...

InAnA

biAtch.
Член од
7 октомври 2007
Мислења
72
Поени од реакции
3
ок, барем спаѓаат во здрава храна (или се поблиску до неа отколку некој мрсен хамбургер)

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
167
Прв пат пробав пред некој и многу се вкусни. Следечи пут зеам едно кило. :vozbud:

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
На број, 7 или 8 ми се доволно. Со фета и гурманските, ууф. Ме најадуваат. Уф. Сакам сеа. Уф. Одам да си купам.:vozbud:

С

Сатори

Гостин
Мене ми се допаѓаат и тоа многу, фета и пица во комбинација после со вишна, мене искрено 200 грама ме најадуваат.
+ превкусни ми се за да им обрнам толку големо внимание на цената.

Kajgana Shop

На врв Bottom