Fornetti - вреди ли?

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
100 грама никако неможе да ме најадат, за 200 грама веќе може да правиме муабет :smir:, но некогаш и тоа не е доволно. А највкусни ми се со кулен.

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Мене ми се свиѓаат, посебно ако ги начекам топли, со 300 грама се најадувам фул, тоа е помалце од 100 денара, не знам од кај сеа ова дека биле скапи.

Омилени ми се тие со вишна и пицата. Обично купувам 200 гр пица и 100 гр вишна, за 100 денара имаш цел оброк+десерт :)

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Најубави се со фета, али едноставно неможат да ме најадат бе...малку ми се...Златна Вегера....:pos2:

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Koj forneti bre, јас кога ќе направам кифлици... кога ќе го развлечам тоа тестото, па кога ќе ставам индиски зачини и ким, Џејми Оливер не ми е рамен.

Член од
29 декември 2008
Мислења
114
Поени од реакции
3
немам јадено тоа али сепак доволни би ми биле да се најадам со нив

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Нит сум влегол нит сум купил нит сум пробал, ама од тоа што можев да го видам преку излог ми се виде како храна за врапци по цени за кои во македонските традиционални брекчилници се добива значително повеќе материјал кој е исто така вкусен.
За 120 денара (колку што е хамбургер во 7ца) ќе добиеш околу 450 грама форнети (речиси половина килограм) :smir:

И дефинитивно се поевтини од хамбургер, џабе правете споредби

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Не се прави споредби со седмица,зборот беше дали и колку ве најадуваат :toe:и дали ви се вкусни или не...не забегавајте :jaj:

Член од
22 ноември 2008
Мислења
596
Поени од реакции
99
Што ви е луѓе, мноогу се вкусни форнетите, мене ме најадуваат 250-300гр. ммммммммммммммммммммммммммммммммммммм сите ми се свиѓаат..од благите најмногу од кајсија а од др, фета, пица и кулен мммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммм:back:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
1.543
Поени од реакции
42
Убави се,200 грама најадуваат ако не си ептен прегладнет :)

Kika-17

Trouble maker
Член од
21 декември 2008
Мислења
240
Поени од реакции
5
Многу ги сакам форнетите од кулен

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
За 120 денара (колку што е хамбургер во 7ца) ќе добиеш околу 450 грама форнети (речиси половина килограм) :smir:

И дефинитивно се поевтини од хамбургер, џабе правете споредби
Прво и основно реков бурекџилници а не сендвичари, а седмица е сендвичара а не бурекџилница.
А јас можам за 100 денари колку што велите дека ви се доволно за да соберете доволно за еден обрко од форнети да ве однесам во една бурекџилница каде ќе имате двапати повеќе со што ќе можете два оброка да имате.
Очигледно не ја знаете моја детска економска логика применуван во второ, трето и четврто одделение која велеше наместо да давам 50 дена за тост или хамбургер ќе дадам 40 денари ќе купам 2 симит погачи и ќе бидам прејаден.

babydol

Copy...
Член од
15 јули 2008
Мислења
1.561
Поени од реакции
92
Сум ги пробала еднаш само и тоа не ги купив јас ама според тоа колку се некако шупливи верувам дека ке ме држат сита и најадена само пола час и толку, и затоа не купувам

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
абе батали... јас као мала сакам поголеми работи... комбиниран, бурек, пица една огромна тако звана капричиоза...

СОВЕТ: не ги пробувајте тие со пилешко и печурки

Kajgana Shop

На врв Bottom