- Член од
- 16 мај 2010
- Мислења
- 6.499
- Поени од реакции
- 6.115
Џабе јадете трици сите, јас како навивач на Ферари ви велам, 2026та е наша 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па не е баш истиот. Мене ми е прво Алонсо, па Леклерк и Сајнц, па после нив Ландо. А Макс таму некаде во долниот дел на табелата. Со Хамилтон се дружат.Го имам истиот став како Злате, прво Алонсо, Макс па на трето ми е Ландо

Мислев само на делот со Алонсо на прво место, моја грешкаПа не е баш истиот. Мене ми е прво Алонсо, па Леклерк и Сајнц, па после нив Ландо. А Макс таму некаде во долниот дел на табелата.![]()

Буквално ама не смао тука, низ твитер само колку се досадни, буквално се понашаат како секташи некои. За Јуки само мини инцидентот смао колку лајна се изедоа, де Ландо да добиел казна 5 секунди. Мексико го исќутеа како да не се случи. АБЕ самиот Макс не се замара толку како овие99% фокус на цел тим е во неговиот болид (и само за него). Затоа и последни 2 год се 3ти т.е 2ри. Ова се муабети кад би моја баба имала муда...
Оние па уште на ФБ за формула нашине јајца отекоа. 71ва победа, победник на завршницата бла бла бла бла бла...
Фанови на Макс се уствари најголеми плачковци, тоа приметувам. Нема шанси да прифатат ништо друго освен дека он е најдобар, најубав, најбрз све нај нај нај...
Абе да има Господ некако 2026та црњата да освои па да се фрлаат од мостови луѓе. Тука пола форум ќе деактивираат профили, деметрини и диазепами ќе лапаат како тик так.
Никој нема да ја нареди затоа што сите беа тука некаде во десетинка разлика од овие ТОП 5 тимови, а другите малку повеќе. Сепак Бахраин ќе ги даде точните перформанси на крај.Формулава у глобала е мизерија, мислам на тие што носат одлуки. Таман ќе се приближат болидите во перформанси и ќе гледаме интересно они мењаат платформа. Така и од наредна сезона нркој ќе ја нареди од старт и ќе гледаме 2-3 сезони досадно.