Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја растуриле работата со Порше наводно, ништо од договорот.Nazalost ke ima ista sudbina kako Lewis posle titulata lani. I Ham taka ja osvoi prvata, za sto se zbori i den denes. Generaciski talent, ama ke se pluka na nego se dodeka osvojuva deka ima gomnarii i mestenki. Istovo sto se zbori za RB godinava se zborese do lani za AMG. Samo pofalbi za energetskiot pijalok, kako ja pocnaa lanskata decenija ke ja pocnat i ovaa. Max veke ima 2 tituli, sezonata e zavrsena, sega si vozat i za constructors da si zemat. Ke drobat dodeka dojde Porsche, a posle ke sledi uste pogolema dominacija zosto znaeme dobro koj e i sto e Porsche bar za motorite. Za crvenite nemam sto da dodadam, se e kazano.
Демек за Шумахер не се збореше се и сештоNazalost ke ima ista sudbina kako Lewis posle titulata lani. I Ham taka ja osvoi prvata, za sto se zbori i den denes. Generaciski talent, ama ke se pluka na nego se dodeka osvojuva deka ima gomnarii i mestenki. Istovo sto se zbori za RB godinava se zborese do lani za AMG. Samo pofalbi za energetskiot pijalok, kako ja pocnaa lanskata decenija ke ja pocnat i ovaa. Max veke ima 2 tituli, sezonata e zavrsena, sega si vozat i za constructors da si zemat. Ke drobat dodeka dojde Porsche, a posle ke sledi uste pogolema dominacija zosto znaeme dobro koj e i sto e Porsche bar za motorite. Za crvenite nemam sto da dodadam, se e kazano.
Do you want to repaint the car during the pit. Question.Прегледај го приврзокот 344029
Еве ги Ферари со специјален дизајн во Италија. Со стил се спремиле да губат.
Хамилтон старта последен, претходниот мотор имал оштетувања од инцидентот со Алонсо.