Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Vo red e ne mora da spamirash. Dolga e sezonata kje vidime koj e podobar vozac, samo ne zamaraj.Вчера пишав денес пак.. збор да не слушнам дека Леклер е подобар возач од Макс!
Кој спам бе човече! Се читаш шо пишиш? Ова е за денешната трка, чиста возачка грешка и само се докажува дека не е доволно добар спрема Макс.Ocajno dosadna trka. Trebase drs da vratat ushte vo 15ti krug, ne znam shto cekaa.
Vo red e ne mora da spamirash. Dolga e sezonata kje vidime koj e podobar vozac, samo ne zamaraj.
Не ми е јасно што направија со DRS-от, веќе во 20ти круг имаше можност да го пуштат. Не знам кој му беше филмот на директоров, ама скроз глупа одлука. Иако фан на Макс, сакав да видам некои битки меѓу него и Леклерк евентуално со Перез. Таму сигурно ќе имаше дуел.Досадна трка. Пола трка ја поминаа без DRS. Ни престигнување, ни бутур. Барем дожд да заврнеше во меѓувреме, па да им ги поматеше сметките на некои. Единствено интересно е што веројатно толку ќе биде од серијата од 11 трки по ред во бодови на Луис.
И изгледа Мекларен се вратија