- Член од
- 23 февруари 2015
- Мислења
- 1.119
- Поени од реакции
- 2.021
Checo Perez 2023: Nico Rosberg mode on. Kakov Hamilton, gomnovo Max e najgolemoto ligle sto vleglo vo bolid nekogas.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
прва победа на мерцедес сезонава и првана Расел, nobody cares пак сите зборат за Макс, да прдне мислам поише ке се збори за тоа
Кога ќе направиш селски потег нормално е да те зборат. Цела Европа збори за него. Да не беше он, за Окон ќе збореа. И тоа лигле заборава изглеа ради кој остана први и крена пехар. Треба да се крсти во Алонсо а не да крева глас. Тоа прво место задњо ќе му биде у кариера.
За Расел само пофалби. Извозе како од буквар од почеток до крај без грешка. Единствено замерка за првиот рестарт, малце го заеба Луис али јбг неискуство.
Нема брзина Чеко за такво нешто, Розберг му се носеше на Хамилтон и губеше две-три сезони бидејќи беше многу мек во дуелите. Откога апла се исциганчи Луис во Тексас 2015, Нико смени плоча и почна да вози агресивно како Хамилтон. Затоа и стана шампион.Checo Perez 2023: Nico Rosberg mode on. Kakov Hamilton, gomnovo Max e najgolemoto ligle sto vleglo vo bolid nekogas.
Не можеш така да се понашаш спрема човек кој остави срце и душа лани против Хамилтон. Можам да се вратам и да најдам најмалце 5 пати кај што чеко возеже на нож одбранбена линија во Абу Даби по цел и да се учука со Хамилтон за Макс да освои. И сега кога на Макс буквално НИШТО не му значи позицијава најмалце што можеше да направи е да одземе гас и Чеко да дојде на 3та позиција. Што нему ќе му беше како да победел. Чеко го пропушташе него исто у директни дуели лани, требаше да каже си имам свои причини нека се снајде.Jа не знам што е толку селски толку што сте запнале, и голем к ако цела Европа зборела лол
Рече дека од претходно им дал до знаење дека нема да го пропушти, значи не е тоа одлука што ја донесе онака во тој момент. Значи си стои на зборот, небитно која е причината за таа одлука, има став и карактер, иако бил свесен и самиот дека ќе јаде голем хејт за тој потег. Од мене има само респект за тоа.
Не можеш така да се понашаш спрема човек кој остави срце и душа лани против Хамилтон. Можам да се вратам и да најдам најмалце 5 пати кај што чеко возеже на нож одбранбена линија во Абу Даби по цел и да се учука со Хамилтон за Макс да освои. И сега кога на Макс буквално НИШТО не му значи позицијава најмалце што можеше да направи е да одземе гас и Чеко да дојде на 3та позиција. Што нему ќе му беше како да победел. Чеко го пропушташе него исто у директни дуели лани, требаше да каже си имам свои причини нека се снајде.
Он може да си стои на своето и да покажува крактер, ама не го мења фактот дека е у најмала рака неблагодарно. Има место кај што се покажува карактер и кај што се кажува фала.
И сеа у Абу даби му буши гума од позади со предното крило у прва кривина.Чеко све тоа го правеше зашто така му беше наредено од тимот и тоа му беше работата, да вози за Макс. Срце и душа оставил ама не за Макс туку за да си ја исполни професионално задачата што му беше дадена, ништо повеќе од тоа.
Многу појше ценам човек што си стои на претходно дадениот збор без оглед на се отколку некој што ќе каже едно па после под притисок ќе потклекне и ќе се предомисли. Веќе им кажал дека нема намера да го пушти и тоа е тоа.
Иначе рече дека расчистиле и за следната во Абу Даби ќе му помогне.
Прегледај го приврзокот 353515
Чеко све тоа го правеше зашто така му беше наредено од тимот и тоа му беше работата, да вози за Макс. Срце и душа оставил ама не за Макс туку за да си ја исполни професионално задачата што му беше дадена, ништо повеќе од тоа.
Многу појше ценам човек што си стои на претходно дадениот збор без оглед на се отколку некој што ќе каже едно па после под притисок ќе потклекне и ќе се предомисли. Веќе им кажал дека нема намера да го пушти и тоа е тоа.
Иначе рече дека расчистиле и за следната во Абу Даби ќе му помогне.
Прегледај го приврзокот 353515
Да не навлагам у расправија едноставно лигуш е за мене и тоа е тоа. Доста му се 2 титули. Од следна очекувам пак у „ауспух“ да му гледа на мерцедесот.