Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
60 круга ги гледавме на скоро 1-2 секунди разлика. Не памтам кога последен пат имало ваква трка.Што имаа подобар болид, имаа, ама вожњава беше masterclass![]()
60 круга ги гледавме на скоро 1-2 секунди разлика. Не памтам кога последен пат имало ваква трка.

) што заборавија како Луис му ја зеде титулата на Фелипе на последната кривина во 2008 (ако не грешам) и колку тогаш плачеа од Луис 
Очекуван резултат после брзината што ја покажа на спринтот.Ако не му се случи Малезија 2016, мислам дека има добра шанса да победи утре Хамилтон.
Јас пишав.Него, како бе интерлагос да ти била трка на РБ, така мислам некој имаше пишано на темава
Не бе. Гледавме фудбал.Штама
Сезонава кој и да земе нема да ми е криво, пеколно добра сезона гледаме. Брзинава на Хамилтон денес ме потсети на доминатноста што ја имаа пред 2-3 сезони кога беа недостижни. Страшно добри сезони имаат и двајцата, и одлучувачки ќе биде тимската тактика евентуално концентрацијата и тоа кој ќе направи грешка. Камо среќа секоја сезона вакви трки да гледаме.
Не би рекол дека треба да добие 5 секунди. Уствари можеби и треба ама прво да видиме снимка т.е. движењето на воланот. Ни на преносот не дадоа таква снимка, не знам од кои причини.Спадна еуфоријата од фудбалот па се загледав Ф1 пак и налетав на моментот кога Макс го избутка Хамилтон надвор од патеката.
Требаше да јаде 5 секунди казна тука Макс ако одиме по стандардите што ги поставија стујардите во Австрија кога Норис и Перез (x2) изедоа 5 секунди казна за ист маневар.
Не би рекол дека треба да добие 5 секунди. Уствари можеби и треба ама прво да видиме снимка т.е. движењето на воланот. Ни на преносот не дадоа таква снимка, не знам од кои причини.
И спринт трките се бодуваат. 3, 2 и 1 поен за првите тројца.Веројатно ќе јадам ремет за постов ама не следам редовно Ф1 сезонава па ме буни малку системот на бодување.
Хамилтон земал денес 25 бодови за победата, тоа е јасно. Ама како Макс земал 20 бодови? Нели вториот зема 18? И да имал најбрз круг би земал 19 бода. Пропуштам нешто ваљда, се зема екстра бод и за друго?