Формула 1 - сезона 2021

• Креатор на темата Креатор на темата JagodicaBobica
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во Формула 1 за 2021 ?

• Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.
Фан сум на Кими и Формула 1, повеќе на второто него на првото. Ако лажам и сум грешка некаде во коментариве слободно кажи, мене воопшто не ми смета да јадам гомна за Верстапен и да признам дека сум дал лоша анализа на инцидентот.
Е сега ти ако си фан на Хамилтон и не ти се допаѓа моето видување на инцидентот е друга работа, само немора вака педерски да ме окарактеризируваш како Макс фанбој.

Не мислев на тебе туку на сите со исклучок на два-тројца. Ама побрзо ќе да е ова шо напиша Билбо.

Jas kolku sto gi razbrav ovie srbive i hrvative od videoto kazuvaat trkacki incident vo koj vinoven e hamilton

Се чудиме на ТВ колку изгледа поспоро. Барем јас не сум бил на Ф1 трка до сега.

Страшно.

Не е од формула ама горе доле ист ефект :D

На телевизија нема статични камери зашто мора спонзорите што се налепени на колите да ги покажуваат, на една-две стази има камери од доле што ги фаќа кога прелетуваат ама фалат и вакви кадри.

Океј е утупевте сите. Тркачки инцидент во кој хамилтон е крив и требаше да биде построго казнет. Од друга страна, не дека ова е нештп невидено. Милион пати имало судари и грешки, не мора хамилтон да се прави полош од хитлер лично и персонално. Big fucking deal. Влегол пребрзо во свиок. Не дека верстапен го нема правено истото.
Конечно добиваме интересна сезона. Плус алонсо си брои поенчиња секоја трка, штета што болидот е очаен.

Значи војната продолжува и надвор од патеката. Oколу 750 илјади евра штета. Што е тоа за Хамилтон, само платата му е 55 милиони, нека части една шасија како знак на добра воља :D

Задолжителното осигурување ке му ја покрие штетата на шасијата па после осигурителната куќа ке го тужат Хамилтон :cool:

Немаш време ти, те здробија

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk

Добро, подобро цел живот да не видам Ф1 во живо отколку да се мачам сезона по сезона како фан на Арсенал :(

Ред Бул побарале ревизија на одлуката за пеналот на Хамилтон.

Замараат многу, вакви инциденти имало и ќе има еден куп но никогаш не се дигало толку врева.

Taka si e samo da ne slusame glupi muabeti deka hamilton ne e prljav vozac i e svetinja.Isto gomno se so Scumacher, samo britanecot e malce mnogu poveke fake za razlika od germanecot.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom