Формула 1 - сезона 2020

Кој ќе биде шампион во Формула 1 за 2020 ?

• Вкупно гласачи
    89
BREAKING: Stewards have declared Mercedes’ Dual Axis Steering ‘DAS’ system legal

107367991_1775483582608616_2132173550559322845_o.jpg

Форс Индија дефинитивно имаат добра брзина ама па затоа Ред Бул некако разочарува. Премногу извртувања од Макс и Албон на тренинзиве сега + во Барселона. Се жалеа на oversteer.
Се надевам ќе се средат и ќе можат да им парираат колку-толку на Мерцедес пошто џабе чекањето пола година ако овие пак доминараат 1-2 на секоја трка ебате
Проблем со баласот на болидот, и заедно со Мекларен користат премногу (RAKE)

Па.... најверојатно и така ќе биди :unsure:

Што е со сликава? :D

Not sure, дали Формула 1 ми фалеше или гафовите на Табак и копукот до него :pos:
Автоматски споено мислење:

Види ги бе полот на Мерцедес го дискутираат... дали е тој или таа :pos: :pos: :pos:

Последно уредено:
Прво беше Мерцедес е машки род, па женска именка?! :cautious:

Дојде време возач на Ферари да праша ARE WE SAFE? :tapp::tapp::tapp::tapp:

Последно уредено:
Au kakva katastrofa se ferari, potajno se nadevav deka manipuliraat, ali oca e zalno kolku se slabi

Not sure, дали Формула 1 ми фалеше или гафовите на Табак и копукот до него :pos:

Ја годинава конечно си земав IPTV и си гледам на Sky Sport F1 и да ти кажам ич не ми фалат Табак и дрударчето. Бонус и сликата е HD.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Ферари место да напредуваат од година во година, они наназад идат. Леклерк царе, барај друг болид дур ти е време...

Браво за Мекларен.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Уствари добра одлука е Фетел што го напушта Ферари сезонава, исто би требало и Леклер да реагира.

Ферари ужас, комплетно го промашиле болидот за оваа година. Најавуаат големи промени во третата трка односно Унгарија, па да видиме.

Ај барем Ботас пол позиција, па можеби ќе направи да биде поинтересно доколку победи.

Уствари добра одлука е Фетел што го напушта Ферари сезонава, исто би требало и Леклер да реагира.

И каде би одел Фетел? Во Рено? :ROFLMAO:

Би сакал Мерцедес да го земат али тешко, зошто да плаќаат за Фетел кога го имаат Хамилтон.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom