Формула 1 - сезона 2020

Кој ќе биде шампион во Формула 1 за 2020 ?

• Вкупно гласачи
    89
Тажен прв тренинг.
Другите не се битни, но очајниве се 11 и 19 со +1.2 i +2.2 од прво место.

Не гледам што е поразлично од претходната. Се очекуваше ова :)

Последниве минута-две у Q1, се поидиотски од ланските минута-две у Q3. :facepalm::tapp:

А Окон нека го заковаат на 20 место за тркава.

Нека се самоукинат Ферари, тимче за потсмев станаа.
Се е тоа нормалоно. Некој за да напредува друг треба да назадува. Во 90-сетите Вилијамс беше она што денес е Мерцедес. Види го сега Вилијамс. Така и Ферари. Беше добар во времето на Шумахер и од тогаш само иде надоле. Па и од 90-сетите додека не дојде Шумахер далеку беше од најдобар. Така да може да заклучиме дека Ферари секогаш си бил просечен тим, само екстра талентираните возачи го правеле да изгледа поконкурентен.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Се е тоа нормалоно. Некој за да напредува друг треба да назадува. Во 90-сетите Вилијамс беше она што денес е Мерцедес. Види го сега Вилијамс. Така и Ферари. Беше добар во времето на Шумахер и од тогаш само иде надоле. Па и од 90-сетите додека не дојде Шумахер далеку беше од најдобар. Така да може да заклучиме дека Ферари секогаш си бил просечен тим, само екстра талентираните возачи го правеле да изгледа поконкурентен.

Бреј.
Немај ти конкурентен болид па колку сака нека биде талентиран возачот џабе ти е.

Бреј.
Немај ти конкурентен болид па колку сака нека биде талентиран возачот џабе ти е.
Хамилтон имаше ист болид со Розберг и Ботас па кој има повеќе тирули.
Касе е Макс а кадњ е Албон. Да не ги редам сите....

Помеѓу Хамилтон и Розберг(па и сите останати колеги), повеќе беа поради Хамилтон тие резултати.
Сега кога се Хамилтон и Ботас, разликата ја прави Ботас.

Хамилтон и Господ ако сака нека е, нека го седнат у Ферари(моменталниов), .!. ќе јаде.

Помеѓу Хамилтон и Розберг(па и сите останати колеги), повеќе беа поради Хамилтон тие резултати.
Сега кога се Хамилтон и Ботас, разликата ја прави Ботас.

Хамилтон и Господ ако сака нека е, нека го седнат у Ферари(моменталниов), .!. ќе јаде.
Vise versa нека го седнат било кој друг (освен Макс, страшен талент) во Мерцедесот на Хамилтон, никад нема да го постигне ова што го постигнува Хамилтон.
Не е сѐ до болидот

Не ми се верува дека Lecrerc има ист број на votes со Hamilton околу тоа кој ќе биде шампион во 2020.

Не ми се верува дека Lecrerc има ист број на votes со Hamilton околу тоа кој ќе биде шампион во 2020.

Да зашто сите гласале во февруари :)

Да зашто сите гласале во февруари :)
Па да, ама и во Февруари немаше некои вести дека Ферари спрема револуционерен болид за 2020. Мене лично ми се скурчи да гледам Хамилтон, Верстапен, Ботас шоу. Али ајде, ќе издржиме до година.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom