Формула 1 - сезона 2019

• Креатор на темата Креатор на темата JagodicaBobica
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во Формула 1 за сезоната 2019?

• Вкупно гласачи
    101
Статус
Затворена за нови мислења.
Вилијамс за колку краток период паднаа на последно место дури не ми е верно. И Кими со алфа убаво извозел, а ме радува и што ред бул имаат супер време иако се на хонда. На крај ќе искочи хонда мотори и титула да земат :pos:

Вилијамс за колку краток период паднаа на последно место дури не ми е верно. И Кими со алфа убаво извозел, а ме радува и што ред бул имаат супер време иако се на хонда. На крај ќе искочи хонда мотори и титула да земат :pos:
Испаѓа дека сепак не е до моторите, нели?

Очај Вилијамс, годинава само сметала ќе бидат на патекава.

Испаѓа дека сепак не е до моторите, нели?
Па никогаш не е само до моторите ако бидеме искрени, голем удел има целиот тим, аеродинамика, тактики, издржливост, самите возачи ама од друга страна ред бул се имаат освен добри мотори. И на самата серија Хорнер изјави дека моторите само ги кочат за да имаат прогрес. Тренинзите никогаш не биле мерило за тоа како ќе се одвива сезоната ама до сеа супер се покажаа Хонда, за разлика од тоа во Мекларен.[DOUBLEPOST=1552676846][/DOUBLEPOST]Леклерк денес се извртел на тренингот на 4тиот свиок. Нема оштетување на болидот.

Последно уредено:
Ферари дефинитивно не покажаа се што имаат на ФП2 ама се некако ми се чини дека на Ред Бул толку им се силите иако се надевам дека нема да е така. И преку таквото од Мерцедес веќе, одвратен тим.

Утре во 07:00 се квалификациите, местете аларми :D

Фетел - Леклерк засега 1:0

Цел свет за Ферари фураше 3 месеци, последниве неколку дена беше врвот како биле сигурно пред Мерцедес немало шанси да не се, скривале не покажувале намерно, маааање по нос секунда пред нив :pos:

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk[DOUBLEPOST=1552733168][/DOUBLEPOST]
Има некаде торент за серијава ?

https://1337x.to/sort-search/formula 1/time/desc/1/

Последно уредено:
Ситуацијава се нема сменето од лани, дури и поголема е дупката меѓу ферари и мерцедес него тогаш. 0.8 секунди колку што приметив, тоа е многу време.

Ситуацијава се нема сменето од лани, дури и поголема е дупката меѓу ферари и мерцедес него тогаш. 0.8 секунди колку што приметив, тоа е многу време.
0.8 лани и Фетел тепаше. Многу фактори играат улога утре, ама денеска стварно беше shity.

Лично мене, најголемо изненадување ми е Норис, P8.

Sent from my PRA-LX1 using Tapatalk

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom