Вилијамс за колку краток период паднаа на последно место дури не ми е верно. И Кими со алфа убаво извозел, а ме радува и што ред бул имаат супер време иако се на хонда. На крај ќе искочи хонда мотори и титула да земат 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Испаѓа дека сепак не е до моторите, нели?Вилијамс за колку краток период паднаа на последно место дури не ми е верно. И Кими со алфа убаво извозел, а ме радува и што ред бул имаат супер време иако се на хонда. На крај ќе искочи хонда мотори и титула да земат![]()
Па никогаш не е само до моторите ако бидеме искрени, голем удел има целиот тим, аеродинамика, тактики, издржливост, самите возачи ама од друга страна ред бул се имаат освен добри мотори. И на самата серија Хорнер изјави дека моторите само ги кочат за да имаат прогрес. Тренинзите никогаш не биле мерило за тоа како ќе се одвива сезоната ама до сеа супер се покажаа Хонда, за разлика од тоа во Мекларен.[DOUBLEPOST=1552676846][/DOUBLEPOST]Леклерк денес се извртел на тренингот на 4тиот свиок. Нема оштетување на болидот.Испаѓа дека сепак не е до моторите, нели?
Има некаде торент за серијава ?
0.8 лани и Фетел тепаше. Многу фактори играат улога утре, ама денеска стварно беше shity.Ситуацијава се нема сменето од лани, дури и поголема е дупката меѓу ферари и мерцедес него тогаш. 0.8 секунди колку што приметив, тоа е многу време.