Формула 1 - сезона 2019

• Креатор на темата Креатор на темата JagodicaBobica
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во Формула 1 за сезоната 2019?

• Вкупно гласачи
    101
Статус
Затворена за нови мислења.
[emoji23]
2777c54a2948a5441f2bf9392ed61fc9.jpg

Sent from my PRA-LX1 using Tapatalk

Па ме имаш видено де. :pos:

Не, озбилно, не сфатив - на што алудираш?

па алфа и ферари се фирми на фиат аутомобили, заубер се прекрстува у алфа ромео, што више него тоа. Дека ме убедуваше прошлата страна дека Зауберот бил изворно швајцарска кола и немало ништо на него од ферари освен моторот.

па алфа и ферари се фирми на фиат аутомобили, заубер се прекрстува у алфа ромео, што више него тоа. Дека ме убедуваше прошлата страна дека Зауберот бил изворно швајцарска кола и немало ништо на него од ферари освен моторот.
Па они беа Алфа Ромео и лани бе, не се прекрстени од годинава. Лани склучија партнерство за техничка поддршка со Алфа Ромео. И не, не те убедував дека немало ништо освен моторот од Алфа Ромео и Ферари, туку само негирав дека е толку едноставно како што ти го кажа - „Ферари ќе им направат шасија и ќе им ја дадат“. Затоа реков дека не се разбираме.

Сезоната уште не е почната, а Ферари се под истрага поради нивниот бендинг со Mission Winnow. Министерството за здравство на Австралија прават истрага, за можното "сеуште" промовирање на цигари.

Па нормално, пак на Ферари удираат. Толку ли им сметаат во спортов?
Секоја година од првата "фалц победа" на Хамилтон, се мести во негова корист.

што се замараат со овие претставувања, пушти ги болидите на каталуња и таму ќе ги видиме

Ваши коментари за досегашните болиди?

Attachments

• fw42.jpg
    fw42.jpg
    622,4 KB · Прегледи: 41
  • rb15.jpg
    rb15.jpg
    148,3 KB · Прегледи: 41
  • rs10.jpg
    rs10.jpg
    473,3 KB · Прегледи: 40
  • str14.jpg