Формула 1 - сезона 2019

• Креатор на темата Креатор на темата JagodicaBobica
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во Формула 1 за сезоната 2019?

• Вкупно гласачи
    101
Статус
Затворена за нови мислења.
Оваа декада 2012 беше јака сезона. Имаше 6 различни победници во првите 10 трки. Понуди добро тркање сезоната исто.

Абе нека прават стази и нека прават пари ако им е филм, али нека ги прават интересни стазите, се по список да им ебам :D
Е тука и Хамилтон го има поставено прашањето зошто еден лик ги креира сите стази? Нормално дека сите ке се исти една на друга не може овој топла вода да измисли таков му е концептот на размислување така ги замислува така ги црта, демек нема други инженери што можат да нацртаат добра стаза, па собери ги возачите од 20 луѓе заедно 3 екстра јаки стази ке нацртаат.

Зандворт и официјално догодина во Ф1 календарот.

А што стана со долго навестуваната патека во Србија и Бугарија?

И оваа патека у Зандворт не е нешто добра, тесна како Каталуња, едино ми се свиѓа што не е рамна и има нагорнини како Спа.

Ставиле нов асфалт на излез од тунелот, другар ми е во Монако моментално и ми испрати слики им дошол паметот на богаташиве.

Ќе победат ли Мерцедес во Монако? Последните две години победуваат РБ и Ферари. Се надевам и оваа година ќе биде така или барем Ботас да победи да направи да биде поинтересно малце во продолжение.

Амин 2019 сезона нема назад више, ова е крпење на сезоната да не се избрукаат скроз и РБ да ги скрши.
Мора да направат тесно партнерство со Ливерпул зашто баш биднавме ФК Наредна Сезона или у мотоспорт жаргон Наредна Сезона Ф1

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom