C
Castiel
Гостин
Lewis “they’ve got a couple of trick bits in the car so what could I do"
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тафтабити можеш само дома на твоите да им викаш.Добро бе место да уживате дека тепал вашиот, не можете а да не серете нешто за Хамилтон, патетика сте, тафтабити. Досадна трка и стабилен Фетел, конечно.

Arrivabene on Hamilton's words after the race: "People called him the rain master yesterday. Maybe our trick is that we are the masters in dry conditions" #BelgianGPLewis “they’ve got a couple of trick bits in the car so what could I do"

Леле ме проби готово.Не сме доволно ителегентни да пишиме вакви работи
Прегледај го приврзокот 195952
Па те проби. Според тебе ти самиот си тафтабита. Или вие може за фетел да јадете трици ама не дај боже некој нешто лошо за циганчето да каже?Леле ме проби готово.
Па Фетел дефакто направи глупост на таа трка, и вие самите тоа го зборевте. Хејтот кон Хамилтон на темава е убедливо најзастапен, не се бламирај.Па те проби. Според тебе ти самиот си тафтабита. Или вие може за фетел да јадете трици ама не дај боже некој нешто лошо за циганчето да каже?
Па и сеа Хамилтон плачеше како ферари имале трикови некои. Ти не знам што се бламираш.Па Фетел дефакто направи глупост на таа трка, и вие самите тоа го зборевте. Хејтот кон Хамилтон на темава е убедливо најзастапен, не се бламирај.
За сламка се фаќате, тоа ми е главниот муабет, зашто црнецот кажал, да кажеше Верстапен ќе се премолчеше.Па и сеа Хамилтон плачеше како ферари имале трикови некои. Ти не знам што се бламираш.
Па нормално де, Хамилтон е ривалот на Фетел, а не Верстапен. Кога Интер ќе изгуби од Сасуоло и од Милан не е исто. Некад се збори многу, некогаш се премолчува јебига таков е спортот.За сламка се фаќате, тоа ми е главниот муабет, зашто црнецот кажал, да кажеше Верстапен ќе се премолчеше.
Кој и да го кажеше тоа исто ќе беше. Ние знаеме да го искритикуваме ветел кога праи глупости. Ама вие одма увредени сте некој лошо ако каже против Хамилтон. Двојни стандарди си имате.За сламка се фаќате, тоа ми е главниот муабет, зашто црнецот кажал, да кажеше Верстапен ќе се премолчеше.