Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Снимка.Зошро на 24вести пишува дека квалификациите се во сабота од 17:00?
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Kako se zaeba ovoj Alonso hehehe?Обавезно! Ако треба и на аеродром ќе се преправаме дека го пречекуваме.Кај се коментарите на темава: Toro Roso pred meklarenKako se zaeba ovoj Alonso hehehe?
@Zlatikevichius
Ќе се собираме на плоштад коа ќе дое Алонсо со титула?![]()
(Ако бидне титулата некогаш. Остарев чекајќи ја.)Шо би рекол Алонсо, кармаОткако глумеше мангуп Хамилтон и провоцираше, некако лошо му тргна.

Па ли за преносот плачење? Ако не ти се свиѓа имаш стримови на нет најди си глеј си. До вчера немаше никој кој да пренесува за тоа плачевте сеа има па за други глупости плачете. Го претерувате стварно сега.Сабајле преносот не го гледав. Фатив малце од снимката попладнево и сликата беше ужасна. Се останато што оди на 24 е ОК. Ме интересира дали таква беше и на преносот или "ставиле стара лента за снимање" ?
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Не бе брат, зошто претеруваме. Зошто до лани немаше никакви поплаки за HD сликата на МТВ. Барам само да биде нормална SD слика, а не да биде полоша од стримовите што мошат да се најдат на нет. Не ми е јасно за што платиле толкави пари ако неможат нормална слика да пуштат.Па ли за преносот плачење? Ако не ти се свиѓа имаш стримови на нет најди си глеј си. До вчера немаше никој кој да пренесува за тоа плачевте сеа има па за други глупости плачете. Го претерувате стварно сега.
Sent from my SM-A510F using Tapatalk