Ни на сон нема 7 титули да земе, а не па 8. Тој оваа дали ќе ја земе, ќе го стигне кармата за сите педерски кочења.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Џабе му скинал рекорд во пол кога не му е ни блиску до титули. За пол позиција шампионат не даваат. Со ист број пол позиции едниов има 3 титули другиов 7. Па види сеа кој е подобар.Има време, рекорд на пол му скина ќе виде и тоа.
За мене Хамилтон е подобар шофер
Што е сега, Ферари не чини пак а до пред 2 трки бара бара беа...Не е безобразно најдобар болид има и одличен возач е. Не знам што е безобразно тука со толку надмоќен болид да освоиш пол позиција.
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Ја не викам дека треба да се сложиш со мене, секако дека е субјективно мислење ама има резултати што му одат во корист. Никогаш не се знае за во ФерариНе го хејтам, многу добар возач е и посакувам да го видам во Ферари, но преголем збор ти е овој најдобар после Сена.

Не знам кај прочита да реков дека не чини. Ама факт е дека мерцедес има појак болид. И Хамилтон е одличен возач. Да најдобар е моментално али далеку од убедливо. Тука негде се со Ветел. А Алонсо ми е подобар и од 2цата само срање болид има.Што е сега, Ферари не чини пак а до пред 2 трки бара бара беа...
Убедливо најдобар возач е моментално. Ете Ботас ист болид има што не освои тој, цела секунда заостана
Има еден германец. 7 кратен светски шампион. Едино ако го немаш гледано тогаш можам да сфатам ваква констатација.
Џабе му скинал рекорд во пол кога не му е ни блиску до титули. За пол позиција шампионат не даваат. Со ист број пол позиции едниов има 3 титули другиов 7. Па види сеа кој е подобар.
Кога Хамилтон има земено пол позиција или има победено со слаб болид???
Со сите тимски колеги кои ги имал со сите бил скаран и никој не го ебал ни два посто, таков тимски колега никоја не сака да има!
Дур беше во Бенетон да. И Хамилтон е еден од најдобрите ама не му е ни блиску на Шумахер сеуште.Тој седумкратниот како земаше победи и пол-позиции со слаб болид? Да ја отвараме таа тема? Зашто гледам дека повеќето што него го сметате за легенда и најдобар шофер во историјата, го критикувате Хамилтон за педерски потези. Ако сте го гледале него, тогаш сте во парадоксална ситуација, ако не сте го гледале разбирам зошто сте во заблуда.
Па не знам со Бенетон и првите години во ферари колку супериорен болид имал.Хамилтон имал супериорен болид викаш и да е така, тогаш Шумахер имаше двапати посупериорен болид кога освојуваше
Хамилтон има победи со Мекларен во периоди кога Мекларен не беа ни во топ 5, едини е што има 10 години со ред бар по една победа во сезоната. Баш дека никој не го ебал ни два посто му иде у прилог дека ништо у ебаната кариера не добил со лесно, се борел и со противничкиот тим и со клубскиот колега, ниедна титула не ја земал лесно, сосема спротивност од драгоцениот Шумахер, што цела кариера цел тим и клубски колега стоеше позади него.Кога Хамилтон има земено пол позиција или има победено со слаб болид???
Со сите тимски колеги кои ги имал со сите бил скаран и никој не го ебал ни два посто, таков тимски колега никоја не сака да има!
Дур беше во Бенетон да. И Хамилтон е еден од најдобрите ама не му е ни блиску на Шумахер сеуште.
Kој се тие години?Хамилтон има победи со Мекларен во периоди кога Мекларен не беа ни во топ 5
Toј седумкратниот не само шо освие пол и победа туку освој две шапионски титули со Бенетон.Тој седумкратниот како земаше победи и пол-позиции со слаб болид? Да ја отвараме таа тема? Зашто гледам дека повеќето што него го сметате за легенда и најдобар шофер во историјата, го критикувате Хамилтон за педерски потези. Ако сте го гледале него, тогаш сте во парадоксална ситуација, ако не сте го гледале разбирам зошто сте во заблуда.