Формула 1 - сезона 2015

• Креатор на темата Креатор на темата M1K1 007
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион за 2015 според Вас...

• Вкупно гласачи
    71
  • Гласањето е завршено на .
Пирели уште 3 години официјален снабдувач на пневматици во Ф1 шампионатот.

Пирели уште 3 години официјален снабдувач на пневматици во Ф1 шампионатот.
Ako ne vleze uste eden proizvoditel loso .. :/ Ke vidime ova e interesna izjava bidejki ako se sekjavate Pirelli izjavija deka ne se zainteresirani za snabduvanje so pnevmatici ako ne vleze uste eden proizvoditel i posle toa se pojavija glasini deka Michelin se zainteresirani za vlez vo F1 :D

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Добра трка за Ферари, очигледно има напредок. Штета за Кими.

Русите добра патека успеале да направат.Брза,со добри свиоци и кривини.Трката како трка беше добра,убаво го ебаа Розберг,искрено не заслужи,Мекларените само тонат и тонат,не ги бива..Ферари добро се покажаа,за следната сезона ќе бидат поконкурентни.Што бидна со сударот меѓу Кими и Ботас,се знае ли нешто?

не беше досадна трката имаше неколку борби за позиција, штета шо Розберг има проблем.

Sent from my 6036Y using Tapatalk

koi botovi se ovie komentatorive, celo vreme svrsuvaa perez da bide preminat i na kraj gi zaeba

Што ги заеба Перез?Перез го летнаа како тајфун,Кими и Ботас ја направија цела заебанција,ако си ја гледал трката..Чиста среќа што стаса до трето место..

Што ги заеба Перез?Перез го летнаа како тајфун,Кими и Ботас ја направија цела заебанција,ако си ја гледал трката..Чиста среќа што стаса до трето место..

sakam da kazam deka se pristrasni, toa ako za tebe e komentatorstvo nez sto da ti recam, kako deca mali da navivaat

Pa i komentatorite na Eurosport navivaat za Liverpool, pa komentiraat Bundes liga, i so ima toa vrska, sekoj si ima favorit.
Spored tebe super se komentatorite taka ? Nema vrska sto si pravat bosh muabet dodeka ima bitki za pozicija za volja na vistinata okej bea deneska ama na drugite trki ... :(

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom