Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Makedonsko "novinarstvo" i se e mozno, sekoja cest za isklucoci ama realnosta e taa mnogu malku se onie profesionalno sto si ja vrsat rabotata.Прегледај го приврзокот 122487
Само да се пренесе нешто, да има повеќе стаии, дали се точни или не тоа друго прашање![]()
Sto se desava ja nemozam da gledam ?WTF со Кими????
Се извртува на исто место како и лани... БУКВАЛНО исто како ланиSto se desava ja nemozam da gledam ?
Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk
Loso so Ferari site se nadevavme na Kanada ... Toa e :/ Vettel do kaj e ?Се извртува на исто место како и лани... БУКВАЛНО исто како лани
Кими четврти, Ветел пети. 10 секунди разлика.Loso so Ferari site se nadevavme na Kanada ... Toa e :/ Vettel do kaj e ?
Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk
Vettel kapa doleКими четврти, Ветел пети. 10 секунди разлика.
Пребаци на албанско аудио. Само брмчат моторитеСледам F1 одамна,првпат пишувам на форумов.
И имам само едно прашање,само мене ли ме нервозира овој Коки што коментира на МТВ.

Пребаци на албанско аудио. Само брмчат моторите![]()
Ne si edinstven kolku samo ima lugje sto se zalat za komentiranjeto na covekov ama valjda nema nekoj drug koj moze da odgovori na toa mesto realno podobro nego Milenko da tropa gluposti vo sred dueli, ja i ne obrnuvam vnimanie mnogu mnogu plus si ima covekov momenti koga oraspolozuva najsvezo mi e "Ah be dete be" od Monako sea za Kanada ne znam moze imalo uste nesto, da ne se zalime mnogu mnogu zasto mozese u bez ova da ostaneme pa na strimovi da se macimeСледам F1 одамна,првпат пишувам на форумов.
И имам само едно прашање,само мене ли ме нервозира овој Коки што коментира на МТВ.