Формула 1 - сезона 2015

• Креатор на темата Креатор на темата M1K1 007
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион за 2015 според Вас...

• Вкупно гласачи
    71
  • Гласањето е завршено на .
Sega pred malce procitav Alonso imal amnezia utre denta posle incidentot, mislel deka e 1995 godina ... No podocna se se sredilo :D
Да да секако! На нашиве портали можиш да прочиташ дека тој всушност си е сам на себе си татко!

Телекабел исто така има српска верзија на СК1
Епа само ТК ЛЕГАЛНО ЈА емитува српската верзија. На МаксТВ од пред некое време им е забранета, но продолжуваат да ја емитуваат, но кога-тогаш и на тоа ќе дојде крај.

Епа само ТК ЛЕГАЛНО ЈА емитува српската верзија. На МаксТВ од пред некое време им е забранета, но продолжуваат да ја емитуваат, но кога-тогаш и на тоа ќе дојде крај.
Ова не е точно. Се имам распрашано и од сигурни извори МаксТв ќе ја емитува српската спортклуб се додека има договор со нив. После тоа ако се смени некој член од законот на оние срањата ќе остане да се емитува во спротивно ќе мора хрватскиот спортклуб да го гледаме.

Ова не е точно. Се имам распрашано и од сигурни извори МаксТв ќе ја емитува српската спортклуб се додека има договор со нив. После тоа ако се смени некој член од законот на оние срањата ќе остане да се емитува во спротивно ќе мора хрватскиот спортклуб да го гледаме.
Да не знаеш до кога имаат договор со СК?

Некаде до 2017.
Одлично, не мора да му ја мислиме тие што имаме Макс ТВ :D
Али ништо чудно и МТВ да ги купат правата во последен момент. Си знаат они така.

Е да бе... Како бе FOX Life и National Geographic ги исклучија некое време ИАКО НА ОПЕРАТОРИТЕ НЕ ИМ ИСТЕКУВАА ДОГОВОРИТЕ??? Во секој момент може СЕ да се промени.

Јас стојам на моето: Доколку и да му забранат на Телеком да емитува СК СРБ, тие и уште следниот ден можат да го обноват договорот за ИСТИОТ СК (СРПСКИОТ). Но секако, тој е поскап од Хрватскиот, така да на операториве како Близу и БумТВ не им се даваа пари, па продолжија со Хрватскиот...

* Се извинувам за Оф-топик ама гледам да ја разјасниме ситуацијава.

Последно уредено:
Sega pred malce procitav Alonso imal amnezia utre denta posle incidentot, mislel deka e 1995 godina ... No podocna se se sredilo :D
Не него малку понапред му застанл запчаникот:pos:

Alonso je posle udesa mislio da još uvek vozi za Ferrari

Respektovani nemački novinar Ralf Bach je na svom blogu ponovio sumnje da je Alonsa zapravo udarila struja u kokpitu neposredno pre nezgode i pored toga što je McLaren demantovao ovu priču.
On navodi da osobe koje dožive električni udar mogu da izgube pamćenje i dodaje da je Alonso navodno u jednom trenutku nakon nesreće mislio da još uvek vozi za Ferrari.
Bach takođe prenosi da na telemetriji može da ostane nezabeležen trenutak električnog udara.
McLaren ostaje pri stavu da je Alonsov udes izazvao vetar, ali udarac Španca u zid nije bio preterano jak da ga onesvesti. Bolid je zabeležio udar od čak 30G, ali je senzor u vozačevom uvetu zabeležio duplo manju silu.

@Dr. Gonzo До 2016та јуни
@JB00F полека друже не се тепај :) Само пренесов што ми кажа близок пријател вработен у Тхомe.

Еве ви ги решенијата од АВМУ:
Capture.JPG Capture1.JPG[DOUBLEPOST=1425590160][/DOUBLEPOST]
@Dr. Gonzo До 2016та јуни
@JB00F полека друже не се тепај :) Само пренесов што ми кажа близок пријател вработен у Тхомe.
Немам намера ни да се расправам, ни да се тепам, ни ништо. Го споделувам ова што го гледам и слушам, и секако и ти го споделуваш и она што и ти го гледаш и слушаш. Како ќе излезе на крај ќе видиме.

Attachments

ОД ДЕНЕСКА ТЕЛЕКОМ ГИ РЕГИСТРИРАШЕ ХРВАТСКИТЕ СК. Тоа значи НАЈВЕРОЈАТНО поздрав со Ф1! http://avmu.mk/images/Makedonski_Telekom.pdfCapture.JPG[DOUBLEPOST=1425673679][/DOUBLEPOST]
alo_ktp_U11013262778SXB_620x349_Gazzetta_Web_articolo.jpg

gg.jpg

Изгледа ќе ги прегледуваат камерите од болидот на Фетел.

Последно уредено:
formula 1 ke odi na hrvatckiot sport klub 4
samo treba operatorive da gi stavat........

Макс ТВ мислам дека со новио дог ги имат СК4

Не пишува никаде дека ќе оди на СК4. И плус добив потврда од СК дека Ф1 на СК Хрватска нема да оди!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom