Формула 1 - сезона 2014

• Креатор на темата Креатор на темата M1K1 007
  • Време на започнување Време на започнување
Why is he not letting me pass
ебем ти плачипичката германска затоа курва една, а во Монако како беше
Само така ЦРНЧЕ, ја ма мен :drk:

Гледај си на СпортКлуб и немаш промашај..
Па и гледам. :)

За трката... Розберг излезе пиче. Како да го пушти Хамилтон кога беше скоро една секунда зад него? Па не се само тие двајца на стазата. Крај-краева, ако возиш-вози, од цмиздрење нема потреба.

Хамилтон за брзо време го гледам назад во Мекларен.

со шпионот заедно, пак:icon_mrgr:
Тоа би било јак епилог :D
Но не верувам они двајца пак заедно, сеа Алонсо намерно не им продолжува договор да ги мотивира да направат болид за наредна година :)
Aли ако Ферари не заврши трето место во конструктори има клауза дека може да го напушти тимот ако сака.

Тоа би било јак епилог :D
Но не верувам они двајца пак заедно, сеа Алонсо намерно не им продолжува договор да ги мотивира да направат болид за наредна година :)
Aли ако Ферари не заврши трето место во конструктори има клауза дека може да го напушти тимот ако сака.

он има дигнато раце веќе од нив, толку години го ебаваат веќе. У мекларен не верувам да оди пошто не ги бива, и ќе бидат бетер догодина. Можда ја гледа шансата да се пикне во мерцедес доколку се случи нешто меѓу хамилтон и росберг и еден од нив евентуално напушти или пак ред бул доколку фетел сака во ферари.

Za prv pat posle tolku sezoni konecno vi se ostvari zelbata da svrsuvate na slaba sezona na Vettel :icon_mrgr:

Malce bedno bese toa koga prasuvase zaso Hamilton ne go propustal a mislam deka i ne ni mozese da go stigne i ubavo prasa komentatorot na SK dali Hamilton treba da zastane za ovoj da go pomine?

Posle podugacko vreme Alonso imashe sansa za prestol ama kurac tolku mozese. Go iscedi bolidot do kraj.

Rikiardo epten jako gi pomina dvajcata. Respekat.

Де бе се запнавте дека розберг цимолел, хамилтон не цимолеше ко "скрати" алонсо пред него ? уствари не беше ни кратење тоа ја намали брзината одма после кривината и се си врати на нормала. Факт е дека и розберг и хамилтон се најголемите плачковци во Ф1 моментално.

Nemashe duel tamu kako shto imashe so Alonso i Hamilton kade vtoriov beshe u nalet a Alonso ocajnicki se obiduvase da izdrzi do kraj pa Rozberg da cmizdri tuku fintata beshe sto Rozberg ne ni mozese da go stigne Hamilton i fakticki ko da barase ovoj da zastane za on da si ima sloboden pat. Toa e bednoto.

Nemashe duel tamu kako shto imashe so Alonso i Hamilton kade vtoriov beshe u nalet a Alonso ocajnicki se obiduvase da izdrzi do kraj pa Rozberg da cmizdri tuku fintata beshe sto Rozberg ne ni mozese da go stigne Hamilton i fakticki ko da barase ovoj da zastane za on da si ima sloboden pat. Toa e bednoto.

Нека имаше уште два круга ќе видиш дека ќе го стигнеше и Хамилтон,и Алонсо.

Де бе се запнавте дека розберг цимолел, хамилтон не цимолеше ко "скрати" алонсо пред него ? уствари не беше ни кратење тоа ја намали брзината одма после кривината и се си врати на нормала. Факт е дека и розберг и хамилтон се најголемите плачковци во Ф1 моментално.
Минатата трка Фетел и Алонсо беа најголемите плачковци. :LOL:

Не си можат со хамилтон кој е спремен дури и пред новинари да јаде гомца :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom