Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На Спорт Клуб немаше реклами и ретко се случува да даваат на сред трка. На МРТ мене коментирањето не ме бендисува и затоа почнав на Спорт Клуб да пратам. Зоран Видевски (ми се чини тој коментираше дури следев) со уште еден, не знам кој е овој вториов. Зоран Видевски е добар, ама тој другиот е апла досаден.Сепак одлична трка. Раиконен 100 пати се најде во сендвич, инцидент по инцидент цело предно крило му го уништија. Зошто секогаш Маса учествува во инциденти?[DOUBLEPOST=1405865890][/DOUBLEPOST]Овие РТЛ 5мин. реклами дадоа за време на преносот. МРТ само 1 даде (20сек.).
Зошто?ептен се изнервирав кога алонсо го премина рикиардо, уффф![]()
Али па на СК сликата е лоша, ваму си ја гледам во Full-HD.Oдлична трка, Розберг го сработи викендов перфектно, трката ја извозе без никаква грешка и сосема заслужено дојде до седмата победа во неговата кариера.
Хамилтон ѕверски извозе од 20-то на 3-то, многу храбри маневри прикажа, но можеше и да го кошта многу ако направеше поголем инцидент, како и да е ги изгази со тој ѕвер од машина.
Ботас исто така перфектно извозе, успеа да издржи 40 круга мислам со тие гуми...
Штета за Маса но овојпат он беше крив, му затвори на Магнусен кога апсолутно не требаше, треба да искулира малце со некој потези.
Но денот дефинитивно ми го одбележа дуелот измегу Алонсо и Рикјардо, прекрасен перформанс и од двајцата, вистинско тркање, Алонсо малце го подцени Рикјардо кога го помина првиот пат, не очекуваше да му се врати, но сепак на крајот подобриот победи
Алонсо пак го испука максимумот и го покри катастрофалниот перформанс на ужасниот овогодишен болид на Ферари, да не се надчовечките способности на Алонсо, Ферари нема ни во бодови да влагаат.
Кими катастрофа
Очигледно не му се вози веќе на човеков, штета што Ферари има две години договор со него, ќе биде срамота ако го отпуштат една година порано и му платат пак оштета ко минатиот пат.
Дај нека се оправи или сам нека си даде оставка...[DOUBLEPOST=1405867208][/DOUBLEPOST]На мене МТВ1 ми се ептен срање, и на Спорт Клуб не се ништо посебно али барем не ми го дрват курот на сред дуел како Коки што го дрви за технички аспект на Ф1 а во кадар епик дуел измеѓу некој.
Исто и ја можам да ја гледам на МТВ1 во Full-HD, али тоа е цена што сум спремен да ја платам , да не ги слушам тоа токмаците на МТВ1Али па на СК сликата е лоша, ваму си ја гледам во Full-HD.![]()
Не се баш токмаци, али секој со различен вкус.Исто и ја можам да ја гледам на МТВ1 во Full-HD, али тоа е цена што сум спремен да ја платам , да не ги слушам тоа токмаците на МТВ1![]()
Абе Коки се разбира многу, али едноставно не знае да коментира, го нема тој осет, не знае кога каква информација да даде.Не се баш токмаци, али секој со различен вкус.
Ја имаш на стрим за време на Ф1.Али да си имав Sky Sports во Full-HD, e тоа ќе беше![]()
Како си сакате. Кој сака на СК, кој не сака тука е МРТ. Добро барем да имаме кај да гледаме, а да нема...Абе Коки се разбира многу, али едноставно не знае да коментира, го нема тој осет, не знае кога каква информација да даде.
На СК барем знаат како да не бидат напорни.
Али да си имав Sky Sports во Full-HD, e тоа ќе беше![]()
Знам, али шит е на стрим, на стрим гледам само кога нема на ТВ, а некогаш знам да се пуштам на стрим саат време пред трката да гледам анализи и интервјуа али за трката се преврлам на ТВ.Ја имаш на стрим за време на Ф1.
У ХД?Ја имаш на стрим за време на Ф1.
Кур ХД, ако си платиш само.У ХД?
Да. Сопкаст стрим.У ХД?