Формула 1 - сезона 2014

• Креатор на темата Креатор на темата M1K1 007
  • Време на започнување Време на започнување
злате, убаво ти текна. да не биде само со техничкиот дел. :D
е сега, од “некои“ причини, уште во далечнато минато станав фан на ферари. една од причините беше што во тоа комунистичко време дури и на слика да видиш ферари беше реткост, а не пак и да се возиш. паралелно, заради дотичната особа која го имаше ферарито, почнав да пратам и Ф1. и ај нека погоди некој за кого сум навивал првите неколку год, а да возел за ферари? чул некој за микеле алборето? со број 27 на болидот? верувам дека многу малку од вас знаат за него. е тој ми бил првиот возач за кој сум навивал. ново исто време се појави и прост, кој водеше маестрални битки со сена. и не знам зошто, многу мал бев, али ете, не сум го сакал многу тој ризичен стил на сена. а професорот ко секогаш, трпелив до максимум, со следење во сенката на сена или мансел, правеше невиден психолошки притисок, и многу често тие пред него грешеа. и кога дојде прост во ферари, ко сите коцки да беа на свое место. ова се веќе 89-90год......... не се сеќавам сега точно.
останатото ќе го пишам некој друг ден, ем да имам време, ем и малку повеќе инспирација. :P

Ало шупелки, Фетел имаше проблем со софтверот на моторот.

Незнам како Алонсо и компанија 5-6 години по ред неможат да извадат најдобар болид и да бидат шампиони...
Затоа Фетел деноноќно работи во некоја гаража за да го направи својот болид, а Њуи и Хорнер само го мамат народот.

Порадувајте се сега малку на почетокот. Нормално е кога ваквите моменти се реткост.

Ме фати еуфорија конечно почнува. Сонував дека ќе имаме дожд :)

ауууууууу, кој ХАОС
ебете ботасот, смотаница!!! а имаше одличен ритам

1979581_603359899751047_1961839901_n.jpg

Кобајаши - камиказа :D

Туку многу грд звукот леееле грозно :place:

браво за mclaren. Ми се враќа надежта после предходнава сезона...

Добра воведна трка, Мерцедес делува помоќно од останатите барем за сега. Штета што се повлекоа Луис и Ветел, ќе се добиеше некоја поцелосна слика за колите.

Се надевам ќе гледаме неизвесна и интересна сезона.

Ова личи ко дисквалификација на Рикардо.
Супер, двата RB без пласман!

Sent from my SPH-L720

Јас сум за ферари и раиконен од ко сум полнал да гледам формула1 ама алонсо не го сакам ич а после ферарии вилиамс сум маса и боттас :)

Sent from my ST21i using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom