Формула 1 - сезона 2013

• Креатор на темата Креатор на темата M1K1 007
  • Време на започнување Време на започнување
Германскиот магазин Ауто, мотор унд шпорт се надоврза на приказната стартувана од Џанкарло Минарди и италијанскиот магазин Аутоспринт и пренесува изјава од Фетел дека тие работат и на унапредување на системот. Според овој медиум, станува збор за комплексно мапирање на работата на моторот, со што се создаваат ефекти на забранетиот систем за контрола на тракцијата, како на пример работен режим на само четири од осумте цилиндри на моторот.
- Сигурен сум дека во следните трки ќе го подобриме системот и ќе имаме уште поголеми придобивки. Никој нема да сфати како сме го направиле тоа,- рекол трикратниот шампион за репортерите во Кореја, што беше пренесено и од официјалната веб страна на првенството.

Derbi.mk

Имало шанси Барикело да се врати во Ф1.
А за местото во Лотус,според мене големи шанси имаат и Хулкенберг и Кубица(иако никој не го смета никаде).

Имало шанси Барикело да се врати во Ф1.
А за местото во Лотус,според мене големи шанси имаат и Хулкенберг и Кубица(иако никој не го смета никаде).

Нема да ме зачуди ако и Маса заврши кај нив.
Иначе Нико ќе биде хот спот зимава и баш ме занима кој ќе го собере. Последните муабети го поврзуваат со МекЛарен (спонзорите на Перез заостанувале со финансиите и можно е да го шутнат) и ФИ (не биле задоволни од резултатите на ПДР, па ја разгледувале опцијата да си го вратат Нико назад).

Велат дека тоа што нема да те убие те прави посилен,додека кај Маса воопшто не беше така,ке видиме каков ке биде comeback-от кај Кубица,се надевам ако добие договор ке си биде пак возачиште.

Велат дека тоа што нема да те убие те прави посилен,додека кај Маса воопшто не беше така,ке видиме каков ке биде comeback-от кај Кубица,се надевам ако добие договор ке си биде пак возачиште.
Желба му е на Кубица да се врати ама мислам пред извесно време во интервју кажа дека сеуште има проблеми со подвижноста на раката

на оваа страна можат да се најдат многу информации за Ф1 и официјални и неофицијални,дечките многу се разбираат во Ф1..се надевам дека админите нема да се лутат што постирам туѓи линкови

http://www.f1technical.net/forum/se...e_topics&sid=c51b4cf5284faba025e898954c8ac3c0

Станав уште рано рано па видов имало квалификации, се гледаат денеска обавезно. Go Alonso :)

Кими кога "влегува" во кривина :icon_lol:

tumblr_mtlcqbAoNS1si85j1o1_500.gif

Сите занемивме ради пол - позицијата на Ветел ? :D

Никој веќе не мора пишува ... :)

Утре ако заврне како што имало најави ке го видиме Петелот што возачиште е хихи ако не врне нема ни да гледам знам како ке заврши..

Кој е овој што му се запалил болидот, баш тогаш отидов до ВЦ се вратив и забележав запален болид.

Кој е овој што му се запалил болидот, баш тогаш отидов до ВЦ се вратив и забележав запален болид.

Вебер.

Организацијава на тркава :cuc: :tapp:.
Вебер влезе во шема па сејфти-кар (од 5ти на 11ти), втор сејфти кар и крај.
Фетел вози на користени предни пневматици шанса за Кими и ГрожДан.

Вебер.

Организацијава на тркава :cuc: :tapp:.
Вебер влезе во шема па сејфти-кар (од 5ти на 11ти), втор сејфти кар и крај.
Фетел вози на користени предни пневматици шанса за Кими и ГрожДан.

уште ве лажа од мтв

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom