- Член од
- 24 ноември 2011
- Мислења
- 206
- Поени од реакции
- 116
Телекабел
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас искрено очекував Грожан да созрее и да биде мегу првите 5-6 возачи сезонава, со оглед на тоа што има добар мотор...Ми стана еден од поомилените возачи со глупостите што ги правеше претходната сезонаПредност утре и на трката им давам на Лотус, поконкретно на Кими. Лани тимот покажа дека најдобро се снаоѓа и реагира на 'жешките' патеки, каде воздушните температури се преку 30 степени. Ништо поразлично не е ни годинава, слушнав дека денеска се покажале најдобро во трошењето на гумите. Лани во Бахраин фатија и двајцата подиум - ма да хиената Грожан сега тешко да го повтори тој резултат, со оглед на тоа дека тапа му почна сезоната и не е форма нешто.
Така да за во недела, Кими тип1 - Фетел тип2 - Мерцедес ќе потфрлат - ФС скриени фаворити за подиум![]()
Јас искрено очекував Грожан да созрее и да биде мегу првите 5-6 возачи сезонава, со оглед на тоа што има добар мотор...Ми стана еден од поомилените возачи со глупостите што ги правеше претходната сезона![]()
Јас искрено очекував Грожан да созрее и да биде мегу првите 5-6 возачи сезонава, со оглед на тоа што има добар мотор...Ми стана еден од поомилените возачи со глупостите што ги правеше претходната сезона![]()
ти брат мислам за Ферари навиваше така?
а дали ја гледаше Спа кога му го закачи на Алонсо и со тоа ја изгубивме титулата?
и кога секоја втора трка се чукаше
Ne, retardirani se
Екипа се прилично нов медиум, ама кај нив освен прегледноста на информациите ништо друго не ми се допага. Трубеа за ракометариве како не ги земале Мајнов и компанија и се посраа тие, трубеа за фудбалов зашто не сме ја тепале БелгијаАлонсо ќе тргне прв во Бахреин
Екипа АвтоМото
20.04.2013 11:08
Фернандо Алонсо продолжува со одличните настапи од стартот на оваа сезона, откако победата во Кина ја надополни со освојувањето на пол-позицијата во пресрет на утрешната трка за Големата Награда на Бахреин. Возачот на Ферари оствари најдобро време на денешните официјални квалификации (1:33,247 минута) и сосема заслужено ќе се најде на чело на колоната на стартот на утрешната трка. ...
http://www.ekipa.mk/News.aspx?newsId=16609
Квалификациите почнаа во 13 часот, а нашите медиуми врз основа на тренингот веќе во 11 часот ги поделија стартните позиции. И ај овие папагалите либертас и слични што ја испокопираа веста но спортски медиум како ЕКИПА ако ништо друго треба да знае кога почнуват квалификациите на една формула 1 трка.