- Член од
- 12 ноември 2008
- Мислења
- 2.304
- Поени од реакции
- 1.775
1. Фетел
2. Да
3. Не
4. Да
5. Не
2. Да
3. Не
4. Да
5. Не
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не заборавајте да ја проверите и табелата, за секој случај, да не имам направено некоја грешка . - https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AojTqu2DcrW7dHN3ekR2MWV2dmtia2dwQkl0YVNkQXc#gid=0
72 се. Тие 10 + 5 кои најверојатно си ги сметал за поени, не се поени, туку пари кои се додаваат на вкупната вредност на тимот, а кои можеш да ги искористиш за купување нов возач наместо некој од старите по петтата, десеттата и петнаесеттата тркаДругар колку шо успеав да видам кај мене не се 72 поени туку се 87. Можда сум јампороз, ак сакаш провери.
а да не се 92?..10 15 15 10 15 15 12..Другар колку шо успеав да видам кај мене не се 72 поени туку се 87. Можда сум јампороз, ак сакаш провери.
а да не се 92?..10 15 15 10 15 15 12..
Реков можда сум јампороз. Како и да е фала на објаснувањето.72 се. Тие 10 + 5 кои најверојатно си ги сметал за поени, не се поени, туку пари кои се додаваат на вкупната вредност на тимот, а кои можеш да ги искористиш за купување нов возач наместо некој од старите по петтата, десеттата и петнаесеттата трка![]()
сори моја грешкаПред едните десетки имат минуски
.