Формула 1 сезона 2009

• Креатор на темата Креатор на темата Ајсшутер
  • Време на започнување Време на започнување

Дали правилата конечно ја направија Ф1 интересна и рамноправна?

• Да

Гласови: 86 41,3%
  • Не

Гласови: 122 58,7%

• Вкупно гласачи
    208
раиконен-1
физикела-2
фетел-3

мислам дека физи е презадоволен со второто место а уште позадоволен е раиконен со првото место , бидејки е голем успех за ферари ова прво место бидејки сезоната му е мизерија,белким ке му тргни и на нив па да гледаме добри дуели како што беше пред 3-4години

раиконен-1
физикела-2
фетел-3

мислам дека физи е презадоволен со второто место а уште позадоволен е раиконен со првото место , бидејки е голем успех за ферари ова прво место бидејки сезоната му е мизерија,белким ке му тргни и на нив па да гледаме добри дуели како што беше пред 3-4години

Вакви коментари и шпекулации не се потребни,зошто не се возможни.Да коментирам за тркава.Едно Големо БРАВО ЗА ФИЗИКЕЛА,кој не дозволи Раиконен да се одалечи од него на повеќе од 1.8секунди.Алал да му е,дај боже ФорсИндиа да продолжи вака со своите перформанси и на наредните трки.После второ ГОЛЕМО БРАВО ЗА РАИКОНЕН И ЗА ФЕРАРИ.Конечно ја добивме посакуваната победа,и сум многу радосен.Многу ми е жал за хамилтон,поради тоа што испадна во првиот круг,а можеше да напраи многу.БРАВО ЗА СИТЕ!!!!!!!!

:vozbud:Честито победата за Ферари, одлично си извози Кими.

И големо браво за Физикела и Форс Индија, извонреден резултат за нив.

За тоа колку некој (не)знае и дали е дораснат можете да разговарате на профил или по ПП, а не на темава.

Браво и од мене за Кими Раиконен,извози без грешка и потсети на шампионските врремина на него и на неговиот тим.и Едно Големо Браво за Џенккарло Физикела и за цела Форс Индија,Задоволен сум од Хејки Ковалаинен од 15 дојде до 6 и со 3 бода тој ја бранеше честа на Мекларен:smir:

Големо браво за Џенсон Батон,кој при своето мини извртување го закачи хамилтон и се збуца во оградата...

Големо браво за Џенсон Батон,кој при своето мини извртување го закачи хамилтон и се збуца во оградата...

Ова ме иритираше најмногу од целата трка.Хамилтон на почеток беше ставен во тост,после батон го поткачи и отиде.А возеше толку внимателно за да ја избегне гужвата.Мислам дека не требаше да излезе али тоа е тоа.

Попрво би сакал БАричело или Фетел да ја освои,отколку еден глупак,се покажа првите 7трки,после 7 -8 место,Мислам дека треба да го казнат за наредната трка за ова,А да беше Мкларен право одма казна ке добијат,:toe:

Попрво би сакал БАричело или Фетел да ја освои,отколку еден глупак,се покажа првите 7трки,после 7 -8 место,Мислам дека треба да го казнат за наредната трка за ова,А да беше Мкларен право одма казна ке добијат,:toe:

Не бе каква казна,мозли сеа изглеа има швалерка и на сите им попушта.Среќа што не бевте на местото на Вебер во питстоп кога излезе.Го казнија возење низ питстоп,вас ќе ве дисквалификуваа на две трки...:salut:

Коначно формулава заличе на нешто.

Честитки за Кими конечно да победи..

hahahaa lol тек сега ме изнасмеа со коментаров

Не бе каква казна,мозли сеа изглеа има швалерка и на сите им попушта.Среќа што не бевте на местото на Вебер во питстоп кога излезе.Го казнија возење низ питстоп,вас ќе ве дисквалификуваа на две трки...:salut:
те молам не треси зелени

не се разбирам само ја има многу на форумов што се разбираат повеќе од мене ама стрикно за тебе можам да кажам дека ич не се разбираш

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom