Формула 1 сезона 2009

• Креатор на темата Ајсшутер
  • Време на започнување

Дали правилата конечно ја направија Ф1 интересна и рамноправна?

• Да

Гласови: 86 41,3%
  • Не

Гласови: 122 58,7%

• Вкупно гласачи
    208
К

кременко

Гостин
раиконен-1
физикела-2
фетел-3

мислам дека физи е презадоволен со второто место а уште позадоволен е раиконен со првото место , бидејки е голем успех за ферари ова прво место бидејки сезоната му е мизерија,белким ке му тргни и на нив па да гледаме добри дуели како што беше пред 3-4години

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
раиконен-1
физикела-2
фетел-3

мислам дека физи е презадоволен со второто место а уште позадоволен е раиконен со првото место , бидејки е голем успех за ферари ова прво место бидејки сезоната му е мизерија,белким ке му тргни и на нив па да гледаме добри дуели како што беше пред 3-4години

Вакви коментари и шпекулации не се потребни,зошто не се возможни.Да коментирам за тркава.Едно Големо БРАВО ЗА ФИЗИКЕЛА,кој не дозволи Раиконен да се одалечи од него на повеќе од 1.8секунди.Алал да му е,дај боже ФорсИндиа да продолжи вака со своите перформанси и на наредните трки.После второ ГОЛЕМО БРАВО ЗА РАИКОНЕН И ЗА ФЕРАРИ.Конечно ја добивме посакуваната победа,и сум многу радосен.Многу ми е жал за хамилтон,поради тоа што испадна во првиот круг,а можеше да напраи многу.БРАВО ЗА СИТЕ!!!!!!!!

FikoX

Impossible is nothing
Член од
13 август 2007
Мислења
2.850
Поени од реакции
128
:vozbud:Честито победата за Ферари, одлично си извози Кими.

И големо браво за Физикела и Форс Индија, извонреден резултат за нив.

JeepMkd

Scratch model builder
Член од
25 јуни 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
468
За тоа колку некој (не)знае и дали е дораснат можете да разговарате на профил или по ПП, а не на темава.

Член од
10 јуни 2009
Мислења
1.422
Поени од реакции
401
Браво и од мене за Кими Раиконен,извози без грешка и потсети на шампионските врремина на него и на неговиот тим.и Едно Големо Браво за Џенккарло Физикела и за цела Форс Индија,Задоволен сум од Хејки Ковалаинен од 15 дојде до 6 и со 3 бода тој ја бранеше честа на Мекларен:smir:

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Големо браво за Џенсон Батон,кој при своето мини извртување го закачи хамилтон и се збуца во оградата...

Аеродром

Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Големо браво за Џенсон Батон,кој при своето мини извртување го закачи хамилтон и се збуца во оградата...

Ова ме иритираше најмногу од целата трка.Хамилтон на почеток беше ставен во тост,после батон го поткачи и отиде.А возеше толку внимателно за да ја избегне гужвата.Мислам дека не требаше да излезе али тоа е тоа.

Член од
10 јуни 2009
Мислења
1.422
Поени од реакции
401
Попрво би сакал БАричело или Фетел да ја освои,отколку еден глупак,се покажа првите 7трки,после 7 -8 место,Мислам дека треба да го казнат за наредната трка за ова,А да беше Мкларен право одма казна ке добијат,:toe:

Аеродром

Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Попрво би сакал БАричело или Фетел да ја освои,отколку еден глупак,се покажа првите 7трки,после 7 -8 место,Мислам дека треба да го казнат за наредната трка за ова,А да беше Мкларен право одма казна ке добијат,:toe:

Не бе каква казна,мозли сеа изглеа има швалерка и на сите им попушта.Среќа што не бевте на местото на Вебер во питстоп кога излезе.Го казнија возење низ питстоп,вас ќе ве дисквалификуваа на две трки...:salut:

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Коначно формулава заличе на нешто.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.918
Поени од реакции
23.039
Честитки за Кими конечно да победи..

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
hahahaa lol тек сега ме изнасмеа со коментаров

Не бе каква казна,мозли сеа изглеа има швалерка и на сите им попушта.Среќа што не бевте на местото на Вебер во питстоп кога излезе.Го казнија возење низ питстоп,вас ќе ве дисквалификуваа на две трки...:salut:
те молам не треси зелени

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
не се разбирам само ја има многу на форумов што се разбираат повеќе од мене ама стрикно за тебе можам да кажам дека ич не се разбираш

Kajgana Shop

На врв Bottom