Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
Не си смешен. Зборувам за тимот за којшто навиваш. Фали човек и да почне да црта веќе за да ги објасни некои работи.Зашто ние???
Зар јас работам во Мекларен?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не си смешен. Зборувам за тимот за којшто навиваш. Фали човек и да почне да црта веќе за да ги објасни некои работи.Зашто ние???
Зар јас работам во Мекларен?
Jас убаво те разбрав, ама јас не сум насекиран толку за Мекларен. Глупо ми и е да се жалат некои од Ферари, тим кој речиси сите свои успеси ги оствари на педерски начин.Не си смешен. Зборувам за тимот за којшто навиваш. Фали човек и да почне да црта веќе за да ги објасни некои работи.
Шега не шега, има многумина што веруваат. И Хамилтон можеби ја заслужи, ама оваа црна дамка наречена Глок ќе се навраќа секогаш кога на некој ќе му текне кој беше шампион оваа сезона.
Брат од кај ги најде резултативе и јас баш сакав да видам.Зашто мижиш пред фактите изнесени неколку страни наназад .
Како ке го објасниш следново , и Тимо Глок и Трули во последниот круг имаат исто време , со исто време низ сектори , а и двајцата возат 20 секунди поспоро од Хамилтон .
Што е тука нејасно ?![]()
Ајде , теориите на заговор ви се демантирани со еден итнересен факт а се однесува за последниот круг .
Glok Sector1 Sector2 Sector3 Time
71 24,8 54,7 25,0 1,44,731
Трули
71 26,1 55,7 22,8 1,44,800
за разлика од Маса Раиконен и Хамилтон
Маса
71 21,8 46,0 19,7 1,27,721
Раиконен
71 22,2 46,8 19,1 1,28,271
Хамилтон
71 21,6 45,2 19,3 1,26,126
Само Тојотите не запраа во пит да сменат гуми за мокро време и имаа најслаби резултати во последните кругови
тоа е тоа :tv:
Разликата не е 10 секудни како што викав , скоро 20 е во круг .
Разликата помеѓу Хамилтон и Глок беше 9 до 10 секунди пред неколку свиока од завршувањето на претпоследниот круг , значи аналогно на нивните брзини , некаде 6 до 7 секунди би била разликата помеѓу Глок и Хамилтон на еден круг до крајот . Глок и Трули возат со гуми за сува подлога ,и во прв и во втор сектор возат со исти времиња , и двете времиња и оноа на Глок и оноа на Трули се за повеќе од 10 секунди поспори од она на Хамилтон и останатите што возеа со гуми за дожд , што сакате повеќе , пред фактите и Боговите се поклонуваат .
Ова само ја потврдува чистата победа на Хамилтон , место за дискусија веќе нема , почнете со честитките , еве ја по втор пат , честитки до сите фанови на Мекларен .
Леле, а што ќе кажат после Ферари, ќе треба сите титули да им бидат одземениpederska pobeda na Hamilton vo osvojuvanjeto na titulata ne ja zasluzi trba da se kazni Timo Glok i Toyota
Ако веќе зборуваме така, да не беше Кими Раиконен, Маса ќе немаше шанси да се бори за титула.Хамилтон е шампион со помош на Глок, и нормално секогаш во иднина кога ќе се спомне шампионот Луис Хамилтон во потсвеста ќе се одрази Тимо Глок. Маса си извозе феноменално без грешки а Хамилтон го голтна од Фетел. Да не беше Глок, Хамилтон не би бил шампион и добро што не е јасно?